Simona Ionescu / Redactor Șef

Bogdan Ionescu și-a luat copiii de la Elena Băsescu și i-a dus în vacanță împreună cu copiii iubitei

Bogdan Ionescu și-a luat copiii de la Elena Băsescu și i-a dus în vacanță împreună cu copiii iubitei
Bogdan Ionescu a devenit cunoscut ca ginerele președintelui Traian Băsescu, dar și ca fiu al tatălui său, Bebe Ionescu, om de afaceri din Grupul Monaco, cu interese în domeniul energetic. Pe atunci lui Bogdan i se spunea Syda. A făcut doi copii cu mezina acestuia, Elena, cu care, după divorț a rămas în relații bune și se ocupă atent de creșterea celor doi copii. Apoi a trecut mai departe. La ani distanță, s-a însurat din nou, cu o superbă turcoaică. A făcut o fetiță și cu ea, dar relația nu a mers. De anul trecut iubește din nou, o femeie trecută prin viață, de data aceasta.

După ce a fost în vacanță cu iubita în Turcia, ca să își viziteze și cea mai mică fiică pe care o are cu turcoaica Sheilla, acum Bogdan Ionescu a plecat din nou în vacanță. A luat copiii de la Elena Băsescu, fosta soție, dar și copiii noii iubite și s-au dus la relaxare.

Pe rețelele sociale, Raluca Paraschiv, iubita lui Bogdan Ionescu, se prezintă ca make-up profesionist. Ea are propria afacere, susține cursuri și vinde pensule de machiaj. Nu e străină de viața mondenă, fiind, o vreme, „abonata” emisiunilor de gen de la mai toate posturile.

Bogdan Ionescu și Raluca Paraschiv formează un cuplu din vara anului trecut. Ambii au copii din relațiile anterioare, el 3, ea 2 (Instagram)

Despre frumoasa brunetă s-a vorbit mult acum doi ani, când absolventa de Spiru Haret, specializată în dansuri orientale (cunoscută sub numele de scenă „Ayana”) și machiaj, a fost angajată într-o companie de stat din sistemul energetic (SMART SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrica).

Bogdan Ionescu, vacanță cu copiii Elenei Băsescu și cu ai iubitei

Raluca Paraschiv a frecventat cursurile postliceale ale Școlii de Poliție și a lucrat o perioadă la Poliția Rutieră din București, în vreme ce tatăl ei era secretar general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor. Era prin 2018, când primise apelativul de „sexy-polițista” și apărea la Antena Stars, unde povestea despre peripețiile lunii sale de miere ce a urmat unei nunți ca-n povești. O dată cu ceremonia religioasă, soții și-au botezat și băiețelul.

La patru luni după nuntă, în cadrul altei emisiuni TV, bruneta anunța că s-a despărțit de soțul ei, Alex Anton. Ulterior, s-a specializat în machiaj, înființând „Academia de Make-up Raluca Paraschiv”. Totodată s-a îndrăgostit de fostul partener al Roxanei Vașniuc și a mai o fetiță.

Copiii Ralucăi sunt mari deja, fiind de vârste apropiate cu Traian junior și Sofia Anais, copiii lui Bogdan Ionescu din prima sa căsătorie, cea cu Elena Băsescu. Se pare că puștii au o relație apropiată și se simt împreună în familie. Toți patru și părinții lor sunt în vacanță pe litoralul Românesc. Tată și partener grijuliu, Bogdan Ionescu a ales un hotel de lux pentru vacanța comună. El i-a filmat pe cei patru copii și a distribuit imaginile pe Instagram.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre