Simona Ionescu / Redactor Șef

Sida, fostul soț al Elenei Băsescu, navighează în apele Turciei. Încearcă să împace și capra și varza

Sida, fostul soț al Elenei Băsescu, navighează în apele Turciei. Încearcă să împace și capra și varza
Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan, zis Sida, nu se descurcă prea tare să le țină alături pe mamele copiilor lui, dar cu aceștia se descurcă minunat și reușește să fie o prezență constantă în viețile lor. El are o relație foarte strânsă și e implicat total în viața celor doi copii cu Eba. Pe ultima sa fiică trebuie însă să o viziteze în afara țării.

Încercând să împace și capra și varza, vorba proverbului, Sida, fostul soț al Elenei Băsescu, navighează acum în apele Turciei. Bogdan Ionescu, pe numele din buletin, a plecat zilele acestea în vacanță. A ales o destinație anume, pentru că, pe lângă momentele de relaxare cu iubita lui, mai are un motiv întemeiat. El a ales Turcia pentru a-și vizita fiica din a doua căsătorie. Mariaj care a durat foarte puțin.

Fiica lui Bogdan Ionescu cu turcoaica Sheila, Annelise, a împlinit doi ani (Instagram)

După divorțul lui de frumoasa Sheila, aceasta s-a întors în țara sa natală, împreună cu fiica lor, micuța Annelise. Aceasta seamănă leit cu frații pe care îi mai are de la tatăl său, din căsătoria cu Elena Băsescu.

Annelise a împlinit anul acesta 2 anișori. Este frumoasă, veselă și se distrează de minune la piscină, după cum Bogdan Ionescu a dezvăluit zilele trecute într-o postare pe Instagram Story.

Sida, fostul soț al Elenei Băsescu, navighează în apele Turciei

Fostul ginere al lui Traian Băsescu  și Raluca Paraschiv, iubita sa după al doilea divorț, se află în vacanță în Turcia. Ei navighează și se răsfață la bordul unui iaht, după cum amândoi s-au lăudat pe rețelele de socializare în postările lor. Sida știe cum să își ofere o viață de calitate și o inițiază pe noua sa parteneră cu tot ce îi place lui. Cei doi se relaxează jucând table și se răsfață cu un meniu sofisticat la bordul ambarcațiunii.

Bărbatul a dezvăluit și cum începe pentru el o zi perfectă de vacanță în Turcia: după ce a urcat pe punte la 5 dimineața, pentru a admira răsăritul, puțin după ora 7:00 a decis că e timpul pentru un starter înainte de micul dejun: un shot de vodcă Beluga Noble.

Iubita lui Bogdan Ionescu, personaj de știri mondene

Bogdan Ionescu și make-up artistul Raluca Paraschiv formează un cuplu asumat din toamna anului trecut. Ea are o afacere în care susține cursuri de machiaj și vinde inclusiv accesorii. Tânăra nu e străină de o viață în lumina reflectoarelor, fiind o prezență constantă în platourile emisiunilor mondene, de ani de zile. A avut nume de scenă, ca dansatoare, iar o vreme i se spunea „sexy polițista”.

Înainte să se facă make-up artist, Raluca Paraschiv a fost cunoscută în presa mondenă drept dansatoarea Ayana și „sexy polițista” (Instagram)

Despre ea s-a scris în urmă cu câțiva ani că ar fi fost „promovată” de politicieni liberali într-o companie de stat din sistemul energetic. Frumoasa lui Bogdan Ionescu a absolvit Universitatea Spiru Haret din București și a frecventat cursurile postuniversitare ale Academiei de Poliție. Din pasiune a practicat dansuri orientale, fiind cunoscută sub numele de scenă Ayana (n.r. trad. – floare frumoasă în limba arabă).  

De asemenea, Raluca Paraschiv obținuse centura maro la karate. Nu şi-a făcut o carieră nici din artele marțiale, nici din dansul oriental, și nu a rămas nici în poliție, unde a lucrat în perioada în care s-a căsătorit și a devenit mamă. Ea a fost căsătorită patru luni, în 2018, în timpul relației respective devenind mama unui băiat.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre