Simona Ionescu / Redactor Șef

Bogdan Ionescu Syda, fostul ginere al lui Băsescu, încă rezistă cu iubita cu care și-a înlocuit soția turcoaică

Bogdan Ionescu Syda, fostul ginere al lui Băsescu, încă rezistă cu iubita cu care și-a înlocuit soția turcoaică
Până acum Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, părea să fie ori ghinionist în dragoste, ori prea iubăreț. Lucrurile se pare că s-au liniștit în ultimele luni, iar Syda și noua iubită au publicat primele fotografii împreună. Noi v-am prezentat, în exclusivitate, primele fotografii cu acest cuplu în luna septembrie.

N-a fost fericit nici cu fata fostului președinte Traian Băsescu, nici cu frumoasa turcoaică Sheila. Dar totul s-a schimbat de când în viața lui a apărut Raluca Paraschiv. E limpede că bărbatului îi place la nebunie dansul oriental, deoarece Raluca e specialistă.

Bogdan Ionescu și noua sa iubită și-au oficializat relația pe rețeaua de socializare la petrecerea de Revelion. Se vede cu ochiul liber cât sunt de îndrăgostiți.

Au apărut împreună la nunta cântăreței Maria Constantin

Primele zvonuri despre relația celor doi a apărut în vara anului trecut, când au apărut împreună la nunta cântăreței Maria Constantin cu alesul inimii sale, Robert Stoica. Dar nimic nu a dat de înțeles că Raluca și Bogdan ar fi împreună. Misterul s-a elucidat curând, când a fost ziua Ralucăi, iar Bogdan i-a dăruit un tortuleț cât o prăjitură. Puteți vedea filmarea aici, unde sunt și mai multe date despre cine este iubita cu care și-a înlocuit soția.

În noaptea de Revelion, însă, cei doi au publicat prima fotografie în calitate de cuplu.

Ce ținute au purtat cei doi de Revelion

Bogdan și Raluca au petrecut noaptea dinte ani la un restaurant luxos din Poiana Brașov și au publicat primele fotografii în calitate de iubiți. Raluca a arătat splendid într-o rochie neagră, mulată, dar nici iubitul său nu a fost mai prejos, într-un costum negru, cu cămașă și papion. Iar într-una dintre fotografii, Syda își sărută drăgăstos iubita pe obraz. „La mulți ani 2024! Un an nou plin de bucurii, sănătate și reușite!”, este și mesajul celor doi pentru fani.

Bogdan Ionescu și-a oficializat relația cu noua iubită. Sursă foto: Viva

Raluca Paraschiv are doi copii din relațiile anterioare

De profesie make up artist, noua iubită a lui Bogdan Ionescu Syda are doi copii din două căsnicii anterioare, o fetiță și un băiețel. La rândul său, Bogdan Ionescu are trei copii. E vorba de Sofia Anais și Traian Junior, care au venit pe lume din căsătoria cu Elena Băsescu și o fiică care s-a născut în ianuarie 2022, din relația cu turcoaica Sheila.

Syda a rămas în relații foarte bune cu Elena Băsescu

Cu ceva timp în urmă, Bogdan Ionescu a mărturisit că relațiile cu Elena Băsescu sunt foarte bune. Cei doi se înțeleg „de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și minivacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre