Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Decizia lui Bogdan Ionescu în plin proces de separare de a doua soție, are legătură cu prima, Elena Băsescu

Exclusiv. Decizia lui Bogdan Ionescu în plin proces de separare de a doua soție, are legătură cu prima, Elena Băsescu
Tânăr și cu gusturi elevate, fostul ginere al lui Traian Băsescu încearcă să se bucure de fiecare moment al vieții chiar și atunci când trece printr-o despărțire. El a luat o decizie privind-o pe a doua sa soție.

Decizia lui Bogdan Ionescu în plin proces de separare de a doua soție, are legătură cu prima nevastă, Elena Băsescu, cea care l-a făcut în premieră tată. Cei doi au doi copii împreună, un băiat, Traian junior, și o fiică, Sofia – Anais. Copiii se află acum în vacanță cu tatăl lor și cu părinții acestuia.

După ce a decis să se separe de a doua sa soție, frumoasa turcoaică Sheila, Bogdan Ionescu a plecat în vacanță pe urmele ei, în Turcia. El și-a cazat familia la Rixos, un resort de lux de pe malul Bosforului. Tot pe malul Bosforului într-un palat, acum doi ani, se căsătorea cu a doua sa soție.

Bogdan și Sheila se pare că au ales să meargă pe drumuri diferite și și-au șters de pe rețelele de socializare orice urmă că au trăit o poveste de dragoste. De altfel, sursele spun că Syda și-a serbat ziua de naștere fără Sheila. Bărbatul a vrut să uite de tot și toate și a plecat alături de prieteni pe insula grecească Mykonos, unde s-a distrat pe cinste, ca un bărbat singur ce este.

Decizia lui Bogdan Ionescu în plin proces de separare

Nimeni nu știe până în acest moment ce s-a întâmplat între cei doi, mai ales că păreau o familie extrem de fericită. Anul trecut și-au botezat copilul discret și erau un cuplu invidiat de mulți. Cei doi îndrăgostiți au decis că nu mai vor să-și continue relația. De altfel, și când s-a produs divorțul dintre Bogdan Ionescu și Elena Băsescu totul a venit într-o discreție aproape totală, doar printr-un comunicat către presă.

În vacanța dein această vară din Turcia, Bogdan Ionescu a luat copiii săi cu Elena Băsescu. Dar și pe părinții lui, astfel că se distrează de minune. Cei mai câștigați sunt copiii, răsfățați din toate părțile.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre