Simona Ionescu / Redactor Șef

Bombă în politica românească. Ex-deputatul PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, dovedit că a întreținut raporturi sexuale cu un călugăr și un tânăr absolvent de Teologie

Bombă în politica românească. Ex-deputatul PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, dovedit că a întreținut raporturi sexuale cu un călugăr și un tânăr absolvent de Teologie
Un nou scandal a izbucnit în România, după ce Parchetul a fost sesizat cu doar câteva zile în urmă despre povestea de dragoste dintre deputatul ex-PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, exclus sâmbătă seară din partid și două fețe bisericești.

Potrivit surselor judiciare, Aurel Bălășoiu era apropiat al Înaltpresfințitului părinte Calinic și a fost acuzat de ”încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”.

Bombă în politica românească. Ex-deputatul PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, a întreținut raporturi sexuale cu un călugăr și un tânăr absolvent de Teologie

Publicația Gândul a obținut informații în exclusivitate despre acuzațiile de adulter și homosexualitate ale deputatului de Argeș. De asemenea, se vorbește și o posibilă rețea de trafic de droguri și de escorte masculine. Jurnaliștii au intrat în posesia unei înregistrări în care Aurel Bălășoiu, bărbat căsătorit, cu doi copii și mai mulți nepoți, are discuții incredibile cu un călugăr, cu care parlamentarul întreținea frecvent raporturi intime.

Din discuție reiese faptul că deputatul a participat de mai multe ori la ”distracții sexuale”, care s-au desfășurat la Constanța, la Olimp, Pitești și București. De asemenea, parlamentarul a mai întreținut relații sexuale și cu un at tânăr, care e luat în vizor pentru trafic de droguri, un anume Cristi, cunoscut că oferă servicii sexuale domnilor.

Aurel Bălășoiu apare, de altfel, alături de acesta în ipostaze intime compromițătoare. De parcă toate aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, tânărul Cristi se pare că a fost și victimă sexuală a unei înalte fețe bisericești, dosarul fiind în atenția procurorilor din Constanța. Iată câteva fragmente din discuția celor doi.

„El are legătură cu oameni din ăștia mari, cu Visarion atuncea, cu Teodosie…”

” (…) Călugărul-amant: Să trăiască domnul deputat. Nu zâmbiți? Nu mai aveți chef de zâmbit.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Nu mă mai îmbolnăviți.

Călugărul-amant: Da, v-am îmbolnăvit, dar eu cred că o să mă internez la psihiatrie. Credeți-mă că nu mai pot. Acum vă explic tot ca să puteți să înțelegeți. Unde mergem? (…)

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Acum ce treabă ai? Ce? Nu putem să stăm de vorbă?

Călugărul-amant: Fiți atent aici cum stă treaba. Cristian (…) eu am simțit ceva că e periculos. În sensul că el are legătură cu oameni din ăștia mari, cu Visarion (n.red. – episcopul căruia îi vom dezvălui identitatea ulterior) atuncea, cu Teodosie (n.red – un alt episcop la care ne vom referi curând) și mai avem.

Ăsta, Cristian o fost, avea nevoie de droguri. Avea nevoie de droguri pentru că nu putea să aibă reacțiile. Adică nu putea să se mai controleze și drogurile i-au dat… , nu știu nu se iau de oricine și erați filați. Eu fiind preotul tău am fost și eu filat. (…) Oamenii ăștia au așa un sistem… să-nchideți camera (n.red. – de la telefon, îi zice în șoaptă) că te verifică cine dă, la ăla care cumpără care e cercul lui de prieteni. Eu eram în cercul lui de prieteni.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Mai cumperi, mă?

Călugărul-amant: Cum să cumpăr eu, ferească Dumnezeu?

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Aaa, da, am înțeles, am înțeles.

Călugărul-amant: Dumneavoastră fiind o persoană demnitar al statului român, ei au zis așa. Bă, de ce se întâlnește ăsta cu popa? Dumneata, de ce te întâlnești cu mine. Și atunci te-a filat și pe dumneata.

„E mai bine să recunoașteți și să spuneți tot adevărul ca să nu fie probleme”

Călugărul-amant: Peste tot. Peste tot au fost cu dumneavoastră, eu am fost și am dat declarație la dosar ca martor și îmi puneau întrebări care n-aveau de unde să știe. Ați fost la Constanța, de acolo ați fost la Olimp, de acolo ați fost la Pitești.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  De mine?

Călugărul-amant: De mine.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Aaa, de dumneavoastră.

Călugărul-amant: Cu cine ați fost? Zic am fost singur. Cu cine v-ați întâlnit? Zic nu m-am întâlnit cu nimeni. Și face eu știu cu cine v-ați întâlnit. E mai bine să recunoașteți și să spuneți tot adevărul ca să nu fie probleme.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Nu și nu…

Călugărul-amant: Eu nu și nu, dar oamenii ăia au fost în echipă pe urmele mele.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Ce, asta e, dar nu și nu…

Călugărul-amant: Sunt probele la dosar.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Aa. Tu ai văzut dosarul?

Călugărul-amant: Da, am văzut dosarul.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Sunt toate pozele?

Călugărul-amant: Da, sunt poze, tot. Tot ce este, este la dosar.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Și mă cheamă și pe mine?

Călugărul-amant: Posibil să vă cheme și pe dumneavoastră.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Bă tu ești nebun? Mi se înmoaie picioarele după…

Călugărul-amant: Posibil să vă cheme și pe dumneavoastră, dar în mod clar și categoric noi o să avem doar calitate de martori, pentru că e viața noastră privată ce am făcut. Nu o să zică nimeni nimic. Ei nu au voie să dea nimic. Doamne ferește, Doamne ferește, de ceva… asta e. (…) Ce puteam să mai fac?

Ce pot eu să mai fac? Cristian ăsta, fiind cu persoanele astea, ele fac parte și din structurile secrete, de servicii de informații. El era un spion. El era un spion. (…) Zic domn procuror, uitați care e treaba. Eu sunt părinte din mănăstire, sunt călugăr. Eu știu să-mi asum tot ce am făcut. Eu ăsta sunt Doamne, al tău sunt om, mântuiește-mă. Arătați-mi și mie ceva concret și eu vă zic, doar așa pe bănuieli? Zice gata nene, să-ți arăt și când am văzut acolo…

„Prima variantă procurorul poate să nu-mi fi arătat mie tot și m-a indus în eroare și a doua variantă, poate să nu fie”

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Ce?

Călugărul-amant: Cu noi doi, nene, cu mâna lui. Nu sunt clari și preciși pe care să vă pună pe dumneavoastră într-o ipostază în care făceați… ce făceați.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Hm. V-ați uitat prin dosar?

Călugărul-amant: M-am uitat prin dosar că ai voie să, și i-am și zis la procuror, dacă vrei să cooperăm hai să fim sinceri. Dacă dumneata mergi cu vrăjeli, merg și eu cu vrăjeli și tu spui una, eu spun alta, tu spui una… Suntem oamenii lui Dumnezeu, zic faceți cruce.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Procurorul?

Călugărul-amant: Procurorul și zice părinte sunt un om care mă spovedesc și mă-mpărtășesc. Zic bun și zice bun, bun și atuncea acolo am avut oarecare încredere. Nu v-am băgat pe dumneavoastră sub nicio formă, domn deputat. (…) N-ați comis nici o infracțiune. Sunt doar chestii de morală. Așadar, e posibil să fie două variante: Prima variantă procurorul poate să nu-mi fi arătat mie tot și m-a indus în eroare și a doua variantă, poate să nu fie. E doar speța lor cu drogurile. Având în vedere acestea, noi trebuie să știm, să fim precauți. În momentul în care sunt clar și precis, domnule, este dreptul la viață? (…) Bănuiam ceva pentru că Cristian, îl tot cheamă și semnează. Măi părinte m-a chemat un polițist zice că vrea să vorbească cu mine. Păi despre ce? Păi că eu mai trag din astea pe nări. Și atunci imediat am făcut legătura.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Da nu poze cu noi?

Călugărul-amant: Nu știu ce este, dar e posibil să fie poze cu noi.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Făcute de el?

Călugărul-amant: De Cristian? Posibil. Dar nu cred că… L-ai văzut dumneata pe Cristian cu telefonul în mână să facă poze? (…) Și apropo, telefonul dumneavostră, eu mi-am schimbat telefonul. Am luat alt telefon și pe ăla l-am aruncat. Ar fi bine să ștergeți tot. Chiar intrați la Whatsapp și ștergeți. (…) Îți ia telefonul acolo, îți face expertiză, cu aprobare de la judecător și găsește tot. (…) Să știți că sunt păcate mari. Eu v-am zis. Dumneavoastră ați făcut, dar hai că eu eram copil, Cristian era, dar dumneavoastră, om bătrân de 60 de ani.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Lasă-mă că mă doare capul de nu mai pot. (…) Și acuma părintele unde e? Ăla n-are nimic.

Călugărul-amant: Nu, nu așa, dați la mine, îmi permiteți? Nu așa, luăm așa, facem așa. Cum ați trecut, părintele Calinic? Unde-i părintele Calinic? Lasă-mă pe mine. Da? Uite luăm așa, după care facem așa și mai mult decât atât, încercați să vă luați alt telefon. Schimbați tot de pe telefonul ăsta. (…)

Și-apoi am văzut că dumneavoastră aveți multe chestii cu… tot felul știți și cu preotul ăla și cu episcopal ăla și chestii și poze. Da gândiți-vă puțin, fiți atent, uitați-vă atent la mine. (…) Să presupunem că apar imagini în care noi doi întreținem relații sexuale, orale sau ce-am făcut noi.

Gândiți-vă că presa preia. Cine-i deputatul? Este Aurel. (…) Cine-i deputatul? Bun. În ce mediu se-nvârte? Păi apare cu Calinic, apare cu Varsanofie, apare cu ăla, a păi da’ stați domnu’ deputat. Puneai mâna pe Sfânta masă și tu după te duceai și după aceea s@#%i p$%a! Așa fac ăștia la presă. Te face de te termină”.

”Merg mai departe! Voi lupta!”

Contactat de reporteri, Aurel Bălășoiu n-a recunoscut prima dată ce a făcut, apoi într-un interviu pentru Antena 3 a făcut o declarație că respectă poporul român, punctând că așteaptă să se dovedească că e obligat să-și dea demisia. ”Nu am ce să comentez. Așteptăm să vedem soluția care va fi și se va întâmpla. Nu mă caracterizează (n.red. – imaginile prezentate de GÂNDUL). Am familie, am doi copii. (…)

N-am ce comenta reacția PSD. N-am fost la fața locului. Nu puteam să impun eu o altă decizie. Să se dovedească că sunt obligat să-mi dau demisia. Nu m-a întrebat nimeni (n.red. – despre Parchet, PSD). Nu-l cunosc (n.red. – despre tânărul care apare în fotografii, ”Cristi”, despre care acceptă însă că a avut relații cu el în înregistrarea în care se ”spăovedește” călugărului-amant).

Eu sunt un absolvent de Teologie și nu îndrăznesc să vorbesc la adresa Bisericii. Comunitatea mă știe. Respectul îl port în continuare față de tot poporul român”, a spus deputatul.

Sursă foto: gandul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre