Simona Ionescu / Redactor Șef

Bombă în showbizul românesc! La câteva zile după ce a fost cerută în căsătorie, o blondă celebră i-a dat papucii logodnicului

Bombă în showbizul românesc! La câteva zile după ce a fost cerută în căsătorie, o blondă celebră i-a dat papucii logodnicului
Cu doar câteva zile anunța vestea că va fi mireasă, acum se pare că blonda și iubitul au ajuns la final. Iată cum s-a ajuns la acest final nefericit

Păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, dar se pare că ceva grav s-a întâmplat între ei. Fanii se așteptau la nuntă…

Bombă în showbizz. La câteva zile după ce a fost cerută în căsătorie, o blondă celebră s-a despărțit de iubit?

Povestea dintre Cristina Cioran și tatăl copilului ei nu s-a terminat cu happy end. Cu doar câteva zile în urmă, blonda zburda de fericire că a spus „da” și urma să participe la cel mai fericit eveniment din viață. Acum, un mesaj postat de bărbat a pus toată lumea mondenă pe gânduri.

Pe rețelele de socializare, Alex Dobrescu a distribuit un clip video în care apare Cristina Cioran și a spus: „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”. Nimic nu părea să fi fost nelalocul său în relația celor doi, dar cum încurcate sunt căile Domnului, orice e posibil.

Cristina a reacționat imediat: Da, ne-am despărțit

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere și ne-am despărțit. Asta este și cam atât, nu e nimic spectaculos.”, a povestit Cristina Cioran la un post de televiziune.

Cerută în căsătorie fără inel

Pe 20 octombrie, Cristina le povestea tuturor momentul romantic în care a primit cererea în căsătorie. Ce-i drept, fără inel, dar vedeta a mărturisit că urmează să ajungă și bijuteria. ”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde).

De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a declarat atunci Cristina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre