Simona Ionescu / Redactor Șef

Bordea și-a revenit după decepția cu fosta. A oferit deja un inel și e tot un zâmbet

Bordea și-a revenit după decepția cu fosta. A oferit deja un inel și e tot un zâmbet
Pentru Cătălin Bordea, anul care a trecut nu a fost ușor deloc. Celebrul comediant a avut parte de cea mai grea lovitură, ieșind la iveală povestea de dragoste dintre soția sa, Livia, și Spike, prietenul lor cel mai bun, care le-a fost și cavaler de onoare la nuntă.

După  un divorț greu, luni de zile de plâns, ironii și înțepături pe social media, se pare că, în final, Bordea și-ar fi revenit după decepția cu fosta. A oferit deja un inel și e tot un zâmbet. El s-a filmat în weekend plin de veselie, cum pleacă de la finala iUmor. A ajuns în Barcelona, unde a avut spectacol, bucurându-se de o sală plină de oameni care l-au adorat.

Amintim că pe la începutul anului se zvonea că Bordea s-ar fi combinat în secret, spunându-se inclusiv că ar fi celebrat Revelionul împreună cu „hair-stylista vedetelor”, într-un local de pe Calea Victoriei – al lui. Din ianuarie, când au fost vehiculate zvonurile, nu s-a mai vorbit despre asta.

Bordea a oferit deja un inel. Să vedeți cât a plătit

Pe de altă parte, nici Bordea nu stă pur și simplu. El a oferit deja un inel.  Pare că și-a revenit după decepția cu fosta și bunul său prieten și acum e tot numai zâmbet.

Așa cum recunoștea în trecut, Cătălin Bordea, a ajuns la vorba tatălui său: „prietenul la nevastă se cunoaște”. Iar apoi, ca să contrabalanseze decepția, s-a pus serios pe „spart” bani, prin cumpărături compulsive.  La impuls, i-a cumpărat și i-a dăruit Deliei un inel.

Celebrul comediant i-a pus artistei inelul pe deget, iar aceasta s-a lăudat imediat. Acum, poartă amândoi câte unul la fel. Pe inel scrie „I AM”. Bijuteriile pe care acum le etalează cu mândrie atât Delia cât și Cătălin Bordea, sunt inele făcute hand made de un brand de design e bijuterii dintr-o țară nordică.

Așa arată inelul de 1700 de lei pe care Cătălin Bordea i l-a dăruit Deliei (Instagram)

„I AM ring” reprezintă  o serie limitată  concepută și vândută exclusiv de un anume brand din București. Are și un motto, seria: „Sunt o gaură într-un flaut prin care respirația lui Hristos se mișcă ….. ascultați această muzică” – hafiz. Un astfel de inel din argint placat cu aur sau simplu, costă 1700 de lei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre