Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt are din nou fluturi în stomac. Iată iubita lui cea nouă!

Brad Pitt are din nou fluturi în stomac. Iată iubita lui cea nouă!
Brad Pitt a spus în glumă că, dacă ar fi fost văzut alături de mama sa „oamenii ar crede că am ieșit la întâlnire”, dar se pare că există o altă mamă care i-a captat atenția.

Actorul de la Hollywood în vârstă de 56 de ani a fost surprins sărutându-se cu modelul german Nicole Poturalski în orașul romantismului, Paris.

Ce diferență de vârstă este între Brad Pitt și noua iubită

Vârsta pare că nu este o barieră când vine vorba de Brad și Nicole, deoarece actorul are mai mult decât dublul vârstei sale, mai exact cu aproape 30 de ani mai mare decât modelul în vârstă de 27 de ani.

S-a raportat că cei doi „se comportau ca niște adolescenți îndrăgostiți”, chiar dacă era un loc semi-public nu li se părea că sunt în văzul lumii. Cei doi au petrecut timp împreună într-un avion privat către Paris, pentru a se îndrepta ulterior spre châteaux-ul lui Brad din sudul Franței.

Au trecut patru ani de când căsătoria lui Brad cu Angelina Jolie a luat sfârșit și au existat speculații de atunci despre potențiale relații ale actorului cu câteva femei, dar nimic la fel de concret ca acum.

Iubita lui Brad Pitt are un copil

Nicole pare să își țină viața personală privată și există doar câteva fotografii cu copilul ei pe Instagram, deoarece își păstrează pagina în principal pentru fotografiile sale de model.

Ultima dată când a distribuit o postare personală pe rețelele de socializare a fost în luna februarie. Aceasta a postat un videoclip cu ea și fiul ei executând câteva mișcări la Let’s Dance de David Bowie pe care a descris-o: „Continuăm să dansăm prin viață și suntem fericiți pentru că ne avem unii pe alții #babyboy #likemomandson”.

Nicole vine din Berlin și este manageriată de către o agenție de modele de pe A list-ul agențiilor. Are conexiuni cu Statele Unite ale Americii prin agențiile oficiale din New York și agenția NEXT din Los Angeles. Aceasta călătorește adesea peste Atlantic pentru a lucra acolo.

Ce secrete ascunde Nicole, iubita lui Brad Pitt

Nicole apare adesea sub numele ei „secret”, Nico Mary, pe care pare să îl folosească pentru cariera ei de model.

În timp ce a apărut într-o serie de ediții nemțești ale Harper’s Bazaar și Grazia, Nicole a atins cel mai înalt punct al carierei sale de model în urmă cu câteva săptămâni, când a fost vedeta Elle Germany pentru ediția din septembrie 2020.

Ea le-a comunicat celor 101000 de adepți de pe pagina ei de Instagram pe 5 august: „Nu aș putea fi mai mândră și mai mulțumită pentru această oportunitate și șansă uimitoare! Mulțumesc @ellegermany @andreasortnerstudio @tinkavalerie și tuturor celorlalți”.

Iubitul Andreei Bălan a făcut-o public: ”Te iubesc”… Dar declarația nu îi era destinată ei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre