Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt, schimbat radical după eșecul cu Angelina Jolie. La petrecerea de ziua lui a arătat așa!

Brad Pitt, schimbat radical după eșecul cu Angelina Jolie. La petrecerea de ziua lui a arătat așa!
În timp ce se judecă în continuare cu Angelina Jolie, procesul lor de divorț cu litigiile conexe tinzând să intre în Cartea Recordurilor datorită duratei, Brad Pitt pare că și-a găsit, în sfârșit jumătatea. Și liniștea.

Noua relație îi priește așa de bine lui Brad Pitt încât, la 60 de ani, acesta pur și simplu întinerește. Frumosul Hollywoodului tocmai a împlinit șase decenii de viață și a ieșit în oraș ca să celebreze momentul, de mână cu iubita sa care are cu numai 3 ani peste jumătatea vârstei sale.

Brad Pitt arată și se simte tânăr la 60 de ani. El și-a sărbătorit ziua de naștere alături de iubita sa mult mai tânără, Ines de Ramon. Ei au întâmpinat invitații într-unul din  localurile în vogă din Los Angeles, Mother Wolf, marți seara – la o zi după ziua de naștere a lui Brad. Mai mulți prieteni li s-au alăturat pentru a celebra evenimentul.

Brad Pitt și Ines de Ramon sunt născuți la o zi și 27 de ani distanță unul de altul. Și-au invitat prietenii la petrecere în LA (Sursa foto: TMZ)

Pe lângă iubita sa foarte tânără, Brad s-a asigurat că va avea toate privirile ațintite asupra lui, îmbrăcându-se într-o cămașă neagră cu modele aurii, în timp ce Ines a purtat o rochie albă mini. Practic, petrecerea de marți a fost 2 în 1. Brad Pitt și iubita sa sunt născuți la numai o zi ( și 27 de ani) distanță unul de altul. Brad e născut pe 18 decembrie, în timp ce iubita sa, pe 19.

Cu iubita tânără lângă el, Brad Pitt a întinerit la 60 de ani

Cuplul se întâlnește de un an deja, primele informații despre relație apărând în noiembrie 2022. De luna trecută Brad Pitt s-a aflat că a început s o prezinte prietenilor ca fiind „iubita” sa. Ines de Ramon este prima relație adevărată, asumată și de durată, a lui Brad Pitt, de la divorțul amar de Angelina Jolie. „Aceasta este prima relație adevărată a lui Brad de la divorț”, a declarat o sursă pentru site. „El o prezintă ca fiind iubita lui. Este minunat să-l văd că îi e bine. Ines îl face foarte fericit”, a declarat, luna trecută, un apropiat al cuplului, pentru revista People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt Fanpage ☆ (@bradpitt_fns)

Iubita lui Brad Pitt petrece aproape tot timpul ei liber în compania celebrului actor de la Hollywood, au mai dezvăluit surse de presă. Mai mult, frumoasa își dovedește dragostea față de iubitul ei purtând, la gât, de câteva luni, un colier care îi poartă inițiala prenumelui, „B”.

Este evident că, în mod clar, lucrurile merg bine pentru noul cuplu. Pe Brad Pitt, considerat „încă sexy la 60 de ani”, după cum îl alintă fanii, l-a prins aniversarea la Paris. Baloane uriașe cu cifrele reprezentând vârsta starului au fost văzute ajungând la hotelul Bulgari unde era cazat, scrie TMZ.

Cine este iubita lui Brad Pitt

Ines de Ramon lucrează în industria bijuteriilor, după ce a absolvit Universitatea din Geneva în 2013 cu o licență în administrarea afacerilor. Ea deține, de asemenea, o certificare de antrenor de sănătate nutrițională de la Institutul pentru Nutriție Integrativă. Cu toate acestea, cea mai mare parte a experienței profesionale a lui de Ramon a fost în industria bijuteriilor. Potrivit profilului ei de pe LinkedIn, ea a deținut anterior funcții în departamentul de bijuterii de la Christie’s și la bijutierul elvețian de lux De Grisogono.

De Ramon lucrează în prezent ca șef al comerțului cu ridicata pentru marca de bijuterii din L.A. Anita Ko Jewelry, care numără vedete precum Hailey Bieber, Kourtney Kardashian și Mandy Moore printre fanii săi. Foarte frumoasă și cu un corp de fotomodel, în februarie 2022 Ines de Ramon a apărut chiar într-o campanie foto pentru această marcă, pe care a împărtășit-o pe Instagram.

Sursa foto: Instagram, TMZ

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre