Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt și George Clooney, uniți în vremuri grele. Războiul cu Angelina Jolie și virusul letal, două dintre dramele pe care le-au traversat împreună

Brad Pitt și George Clooney, uniți în vremuri grele. Războiul cu Angelina Jolie și virusul letal, două dintre dramele pe care le-au traversat împreună
Brad Pitt și George Clooney sunt considerați, ambii, unii dintre cei mai frumoși bărbați și, deopotrivă, unii dintre cei mai talentați actori. Puțină lume știe cât de departe merge prietenia lor. Ei sunt cei mai buni prieteni de la Hollywood și, de ceva ani, vecini.

Trecuți de 60 amândoi, Brad Pitt și George Clooney par de neoprit când vine vorba de carierele lor. Au fost uniți în vremuri grele: războiul cu Angelina Jolie și pandemia generată de virusul Covid sunt două dintre dramele pe care le-au traversat împreună.

Chiar dacă unul a lăsat-o mai moale, dat fiind faptul că are copii mici care îi solicită toată atenția, dar și griji speciale, iar celălalt a avut destule bătăi de cap cu procesul de divorț încă neterminat, continuă să facă filme cu același mare succes ca în tinerețe. În perioada aceasta promovează ultima apariție împreună: o comedie.

Să filmeze o comedie împreună, i-a distrat maxim

Cei doi actori au mai împărțit ecranul până acum, jucând în cele 3 filme din seria „Ocean’s” (2001, 2004, 2007) și în „Burn After Reading” (2008), iar de curând, au dat voce unor personaje imaginare din filmul lui John Krasinski, „Prieteni imaginari” („IF”). În „Wolfs”, cel mai nou film care-i are împreună, personajele interpretate de Brad Pitt și George Clooney au misiunea „de a face curat” după o crimă.

„Nu există nimeni care să poată face ceea ce fac eu” declară personajul lui Clooney, aflat la locul crimei. Imediat Pitt intră în cadru echipat și pregătit să facă aceeași treabă. Comedia este regizată de Jon Watts și îi are în distribuție, pe lângă Brad Pitt și George Clooney, pe Austin Abrams, Amy Ryan și Poorna Jagannathan. „Wolfs” va avea premiera pe 20 septembrie. 

„Bromance-ul (n.r. – dragostea frățească) pe viață al lui Brad și George este mai strâns ca niciodată și se distrează de minune în New York City (filmând „Wolfs”) – se distrează și fac unele pozne. Toată lumea de pe platou știe că va fi un succes incredibil, așa că a fost o energie grozavă. Brad și George sunt în dispoziții grozave și sunt foarte conștienți că filmul le-ar putea aduce amândurora un premiu pentru performanțele lor. Este un film și un proiect de care amândoi sunt mândri”, a arătat, anul trecut, un insider, pentru TheThings.com.

Brad Pitt și George Clooney, uniți de vremuri grele, în Franța

Cei mai buni prieteni de la Hollywood sunt vecini, în Franța. Dețin proprietăți alăturate în Provence și, după cum mărturisește Clooney, într-un interviu pentru GQ Magazine, durează „doar 9 minute”  drumul, cu mașina, de la el de la conac, la castelul prietenului său. Brand Pitt  deține, în Franța, în Provence, un domeniu cu viță de vie și măslini, Miraval. La rându-i, George Clooney  a achiziționat un conac din secolul al XVIII-lea în satul pitoresc Contingac, lângă proprietatea sa viticolă din Provence, Domaine Le Canadel și lângă proprietatea prietenului său.  

George Clooney și Brad Pitt sunt vecini, după ce Clooney a decis să dea lacul Como din Italia pe vacanțe franceze pentru copiii săi. De altfel, anul trecut în toamnă a decis să vândă vila din Italia, fiind mai bucuros să trăiască în Franța, alături de prietenul său, Brad Pitt. A cumpărat domeniul din vecinătatea lui în pandemie, online, după cum mărturisește acesta din urmă. Clooney a fost așa de convins că locul din Provence e ce are nevoie pentru familia sa, încă nici nu s-a dus să vadă conacul înainte, l-a cumpărat pur și simplu.

Pitt și Angelina Jolie, proces pentru domeniul Miraval

Probabil avea în fața ochilor și frumusețea locului pe care îl știa din popeștile și fotografiile prietenului său. În urmă cu 12 ani, Brand Pitt și Angelina Jolie își trăiau marea dragoste. Îndrăgostiți de stilul de viață mediteraneean și înțelegând perfect conceptul „joie de vivre” (n.r. – bucuria de a trăi) cei doi au încheiat un parteneriat cu familia Perrin în anul 2012 pentru a achiziționa Château Miraval.

Tot acolo s-au căsătorit, într-o ceremonie intimă, alături de copiii lor, naturali și adoptați. Apoi, în 2016, s-au despărțit după 12 ani de relație și doi ani de căsnicie. Actrița a invocat „diferențe ireconciliabile”, iar avocatul cuplului a spus că „această decizie a fost luată pentru sănătatea familiei”.

Divorțul nu e finalizat nici azi, fostul cuplu a dus în instanță inclusiv proprietatea din Provence, iar copiii sunt și ei implicați. Bunăoară, fiica lor, Vivienne, și-a scos numele de familie al tatălui. Potrivit unui fost bodyguard, Angelina îi ține intenționat pe copii departe de Brad – lucru pe care George Clooney l-ar fi putut anticipa având în vedere comportamentul Angelinei față de soția sa, Amal.

Angelina Jolie s-a purtat urât cu Amal Clooney, bărbații au rămas prieteni

Amintim că Clooney s-a căsătorit la o lună după Pitt. Deși erau cei mai buni prieteni de decenii, Pitt și Angelina nu au fost la nunta soților Clooney.  Abia la câteva luni după ce Angelina a depus cererea de divorț s-a aflat de ce. Surse au susținut că George a fost „foarte rănit” că Brad nu a oprit-o pe soția sa să vorbească urât despre Amal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

„A durat ceva timp să-l ierte și să-l accepte pe Brad, pentru că a fost foarte rănit”, a spus un insider. „Dar înțelege ce a înfruntat Brad fiind căsătorit cu Angie. Ea este dură. Angelina chiar critica aspectul și simțul modei lui Amal. Amal părea să ignore, dar George nu voia să stea pe margine și să-și vadă soția cum este desconsiderată”, notează TheThings.com.

Brad Pitt și George Clooney își dau sfaturi: unul pentru copii, celălalt pentru iubită

După divorțul lui Pitt, cei doi prieteni s-au reconectat. Tată de copii mici, Clooney era fericit să primească sfaturi de la prietenul său tată la rându-i, care trecuse prin experiențe similare ani mai devreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

Apoi rolurile s-au schimbat. Acum un an, presa a relatat Brad Pitt primea „sfaturi romantice” de la George Clooney, în noua sa relație cu Ines de Ramon. „George e fericit că Brad a găsit pe cineva care să-l îngrijească cu adevărat”, a arătat un insider.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre