Simona Ionescu / Redactor Șef

Brățările de care prințul Harry nu se desparte niciodată. Povestea e tulburătoare

Brățările de care prințul Harry nu se desparte niciodată. Povestea e tulburătoare
Prințul Harry este văzut rareori fără brățările sale. E vorba de o brățară de argint și o alta cu mărgele, de care nu se desparte niciodată. Povestea acestora dă fiori.

De ani buni, prințul Harry e nedespărțit de două brățări, una de argint și una cu mărgele pe care le poartă la mâna dreaptă. Brățara de argint care prezintă o gravură întunecată, a fost fotografiată pentru prima dată pe mâna lui Harry în 2001. Atât el, cât și fratele său mai mare, prințul William, au fost văzuți încurajându-și membrii echipei lor purtând bijuterii aproape identice la un meci de polo în scop caritabil.

Valoare sentimentală

De atunci, brățara pe care Harry o poartă la încheietura mâinii încă din adolescență abia dacă l-a părăsit, și se pare că are în spate o valoare sentimentală. Se crede că Harry ar fi primit prima dată brățara în timpul unei călătorii în Africa în 1997, la scurt timp după moartea devastatoare a mamei sale, prințesa Diana.

„Am venit prima dată în 1997, imediat după ce a murit mama mea. Tatăl meu ne-a spus mie și fratelui meu să ne facem bagajele, urma să mergem în Africa pentru a scăpa de toate”, a dezvăluit prințul într-un interviu de copertă din 2021 pentru revista Town & Country.

„Am acest sentiment intens de relaxare și normalitate completă aici”

Harry a continuat să explice că această călătorie pe continent, ca și multe altele care au urmat, l-a făcut să realizeze că Africa este locul în care se simte mai mult ca el însuși „decât oriunde în lume”. „Am acest sentiment intens de relaxare și normalitate completă aici.

Să nu fiu recunoscut, să mă pierd în tufișuri cu ceea ce aș numi cei mai cu picioarele pe pământ oameni de pe planetă.”, a declarat prințul pentru publicație. Se crede că în acea excursie Harry și William au primit amândoi brățările cu aspect similar. Întrucât răposata sa mamă, Diana, făcuse ea însăși mai multe călătorii umanitare pe continent, acestea au servit ca o amintire a ei și a muncii sale.

Frații” au fondat Sentebale

Povestea brățărilor prințul Harry

La vârsta de 18 ani, Harry a făcut ulterior o călătorie în Lesotho, în Africa de Sud, care este prezentată în documentarul Harry & Meghan. Acolo l-a întâlnit pe prințul Seeiso, care nu de mult timp își pierduse propria mamă, și au devenit rapid „ca niște frați”.

„Frații” au fondat Sentebale, care înseamnă „nu uita” în limba Sesotho, în 2006, ca o organizație non-profit care ajută la satisfacerea nevoilor de bază ale copiilor și tinerilor, cu un accent puternic pe HIV și SIDA, dar ca și pe regretata prințesă Diana.

„Am o a doua familie acolo”

Harry a dezvăluit că îl vizita anual pe Prințul Seeiso și uneori petrecea până la trei luni la rând departe de țara sud-africană. „Lesotho mi-a oferit spațiul și libertatea de a respira, de a trăi și de a crește. Am o a doua familie acolo și un grup de prieteni care m-au crescut la propriu.”, a mărturisit acesta.

În cei 20 de ani care au trecut de atunci, Harry pare să fi continuat să poarte brățara tot timpul, de la angajamentele publice și chiar de la nunta sa din mai 2018 cu Meghan Markle, până la cele mai recente interviuri. Cealaltă brățară a lui Harry, însă, se schimbă uneori.

La începutul relației, Harry și Meghan purtau brățări albastre

Cu toate acestea, este întotdeauna o brățară în stil cu mărgele, adesea în diferite nuanțe de maro pentru evenimente mai formale, dar poate fi în culori mai vii atunci când este „off-duty”.

La începutul relației sale cu Meghan, când cei doi se întâlneau în secret, au alimentat zvonurile despre o idilă atunci când au fost văzuți amândoi purtând brățări albastre, cu mărgele, asortate. Poate că fiecare brățară cu mărgele este reprezentativă pentru o călătorie diferită sau pentru o perioadă din viața lui?

Sursă foto: uk.style.yahoo.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre