Simona Ionescu / Redactor Șef

Breaking news. Mario Iorgulescu e distrus. Tribunalul București i-a dat pedeapsa. I se golesc și conturile

Breaking news. Mario Iorgulescu e distrus. Tribunalul București i-a dat pedeapsa. I se golesc și conturile
15 ani și opt luni. Atât au decis judecătorii că va trebui să stea în închisoare Mario Iorgulescu, fiind acuzat de omor. Decizia nu e însă definitivă.

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier, în urma căruia a omorât un om. Instanța i-a decis astăzi soarta. Pe 13 ianuarie, când s-a încheiat procesul, procurorii au cerut pedeapsă maximă.

Mario Iorgulescu se află în Italia din 2019 și tot de atunci a fost urmărit de poliție. El a primit în 2021 o altă condamnare, de trei ani de închisoare cu executare, într-un alt dosar, în care a fost acuzat de complicitate la sechestrarea unui bărbat. Pe 10 februarie 2023, judecătorii i-au mai dat încă 14 ani și două luni în dosarul de omor. Cele două pedepse au fost contopite, așa că Mario urmează să stea în spatele gratiilor 15 ani și opt luni, potrivit minutei deciziei.

Va trebui să plătească familiei victimei și 150.000 de euro

De asemenea, tânărul nu mai are voie să pună mâna pe volan timp de cinci ani. Dar problemele nu se opresc aici.

El va trebui să mai plătească familiei victimei 50.000 de euro cu titlu de daune materiale şi suma de 100.000 de euro cu titlu de daune morale. Dacă decizia va fi contestată, procesul va continua la Curtea  de Apel București.

13.000 de lei va scoate din buzunar pentru cheltuielile de judecată

”Obligă inculpatul IORGULESCU GINO MARIO la plata către partea civilă VICOL MARINELA a sumei de 50.000 lei cu titlu de daune materiale şi a sumei de 100.000 Euro (la cursul de schimb al pieţei valutare comunicat de Banca Naţională a României la data plăţii efective) cu titlu de daune morale.

Obligă inculpatul IORGULESCU GINO MARIO la plata către partea civilă VICOL ION IULIAN a sumei de 50.000 lei cu titlu de daune materiale şi a sumei de 100.000 Euro (la cursul de schimb al pieţei valutare comunicat de Banca Naţională a României la data plăţii efective) cu titlu de daune morale”. De asemenea, cheltuielile de judecată îl vor costa alți 13.000 de lei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre