Simona Ionescu / Redactor Șef

Rică Răducanu dus de urgență la spital. Starea lui este foarte îngrijorătoare, nu poate respira

Rică Răducanu dus de urgență la spital. Starea lui este foarte îngrijorătoare, nu poate respira
Rică Răducanu a fost transportat de urgență la spital, medicii conectându-l de urgență la un aparat de oxigen pentru a-l ajuta să respire.

Rică Răducanu (76 de ani) a fost internat de urgență după ce a acuzat probleme de respirație, vineri seară. Fostul portar al Rapidului și al naționalei României a fost diagnosticat, în trecut, cu apnee.

„Sunt în spital. Nu pot vorbi acum”, a spus Rică Răducanu jurnaliștilor gsp.ro.

Rică Răducanu a fost la un pas să-și piardă viața. A sărit pe geamul de la spital

În ianuarie anul trecut, fostul portar al Rapidului a fost infectat cu coronavirus și a fost internat timp de două săptămâni în spitalul Matei Balș. Din nefericire, în acel moment a avut loc și un incendiu care a curmat 20 de vieți. El a fost la un pas să ardă de viu dar a reușit să se salveze în ultima perioadă sărind pe fereastră.

„Eram la etajul 1, eram învățat cu săriturile. N-a fost o problemă, nu mi-am rupt nimic”

„Am trecut prin boală. Am fost în spital și cu nevasta, chiar atunci când a luat foc spitalul. Am sărit de la etaj. Am sărit, n-am luat-o pe ușă! Eram la etajul 1, eram învățat cu săriturile. N-a fost o problemă, nu mi-am rupt nimic. A fost rău tare! Cred că și corpul a fost tare, fiind sportiv. Plus că am fost sportiv cuminte, n-am fumat, n-am băut cafele. Poate din motivul ăsta.

M-am vaccinat și a 3-a oară, mi-au zis și acolo că am anticorpi. Înseamnă că am corpul bun! Îmi pare rău totuși pentru lume. Vreau să fie ca înainte, să ne revedem, să ne pupăm. Stăm mereu cu masca aia… E urât”, a spus Rică Răducanu, potrivit GSP.

În decembrie 2021, Rică Răducanu a primit trofeul Legendă în Gala GSP și a vorbit despre cum s-ar fi comportat pe teren dacă ar fi jucat azi.

„Dacă jucam azi, mamă ce le făceam. Cred că dădeam și goluri din acțiune. Acum dacă ești atent puțin, poți să te faci om pe toată viața. Acum e altă viață! La ce contracte sunt! Eu n-aveam cum să strâng. Cred că dacă jucam azi nu mai eram pe aici. Sigur! N-aveam cum. Eram plecat din țară. Pele mi-a propus să rămân în Brazilia. Dar eu dacă plec mai mult de 10 zile, mor până mă întorc”, a spus Rică Răducanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre