Simona Ionescu / Redactor Șef

Breaking. Veste cutremurătoare: Ovidiu Ioanițoaia a suferit un atac cerebral!

Breaking. Veste cutremurătoare: Ovidiu Ioanițoaia a suferit un atac cerebral!
În vârstă de 77 de ani, Ovidiu Ioanițoaia a suferit un AVC în timp ce se afla în vacanță.

Veste tristă: Jurnalistul sportiv Ovidiu Ioanițoaia a suferit un atac cerebral în timp ce se afla în vacanță la Balcic, în Bulgaria. Problema medicală a fost depistată la timp, jurnalistul fiind transportat de urgență la spital. Din fericire, medicii au reușit să împiedice apariția unor leziuni grave.

”Mă simt bine, nu mai am probleme. Mâna stângă este OK. Am trecut printr-un moment greu, mi s-a confirmat că a fost AVC”, a declarat Ovidiu Ioanițoaia.
„Mă simt bine, nu mai am probleme. Mâna stângă este ok. Am trecut printr-un moment greu, mi s-a confirmat că a fost AVC. O formă ușoară, a trecut, dar voi mai face niște consultații. A condus soția și am ajuns azi-noapte la 3 la Constanța, de la Balcic” – Ovidiu Ioanițoaia, pentru Fanatik.

Astăzi, în jurul prânzului, va fi transportat la București, unde va rămâne sub observație medicală încă 24 – 48 de ore.

„A fost o sperietură, dar totul a revenit repede la normal. Mâna stângă, care-mi amorțise aseară, și-a revenit aproape complet. A fost o alarmă falsă, am rămas doar cu sperietura. Le mulțumesc medicilor care mă îngrijesc, în câteva zile voi fi reintra în circuit”, a transmis Ovidiu Ioaniţoaia, potrivit publicației Gazeta Sporturilor.

În 2012 a fost operat pe cord deschis

Ovidiu Ioanițoaia a suferit o intervenție pe cord deschis în Germania, în urmă cu 10 ani, și i-au fost făcute două bypass-uri.

Carte de vizită

Ovidiu Ioanițoaia este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi ai României. Debutul său în presă datează din 1968, când a început colaborarea cu ziarul Sportul (în prezent Gazeta Sporturilor).  De asemenea, a lucrat 14 ani la revista Flacăra, împreună cu Adrian Păunescu.

  • În 1991 a fondat și condus ziarul Sportul Românesc, iar în 1997 a înființat un nou ziar, Pro Sport. În prezent este directorul Gazetei Sporturilor.
  • A realizat de-a lungul timpului emisiunea „Procesul Etapei” de la ProTV, iar mai apoi „Recursul Etapei” de la Antena 1.
  • În prezent este realizatorul emisiunii „Tribuna Zero” de la EuropaFM.
  • Ovidiu Ioanițoaia este casatorit si are o fiică, Iulia, care a studiat jurnalistica și acum lucrează la TVR 2.
  • A publicat șase cărți cu interviuri și reportaje:
  • Nimeni nu are nimic de ascuns, Bărbați cu obiceiuri de eroi, Întâmplări din realitatea imediată
  • Începând din 5 martie 1995 a realizat la Pro Tv „Procesul Etapei”, o emisiune sportivă în direct cu cea mai mare audiență din Romania și, mai apoi, „Recursul etapei” la Antena 1. De 10 ani realizeaza emisiunea Tribuna zero la Radio Europa FM. (Wikipedia)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre