Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă a dat cărțile pe față și a spus motivul real pentru care s-a mutat în Dubai

Brigitte Pastramă a dat cărțile pe față și a spus motivul real pentru care s-a mutat în Dubai
Și-a vândut două case și s-a mutat în Dubai, dar Brigitte Pastramă încă nu a terminat cu problemele. S-a confruntat și cu o mare frică...

Experiența din ultimele luni petrecute în Dubai au schimbat-o mult pe Brigitte Pastramă. Vedeta s-a întors în România și a povestit de ce a luat această decizie radicală.

Chiar dacă și-a cumpărat o casă superbă în Dubai, din păcate nu s-a putut muta în noua locuință, care încă nu e gata, fiind nevoită să stea la hotel. Brigitte susține că s-a grăbit să facă acest pas, în primul rând din cauza fetiței sale, pentru că a avut o experiență urâtă cu școlile din România.

„Targetul meu era să o mut pe fata mea, să o înscriu la şcoală acolo”

„Am stat acolo pentru că ei mă tot amânau de la o săptămâna la alta. Între timp am stat la un hotel, apoi la un alt hotel, iar acum mi-am închiriat pe termen mai lung pentru că am văzut că sunt foarte mincinoşi şi mă tot amână.

Brigitte Pastramă ar face orice pentru fiica ei, Sara

Targetul meu nu era să-mi iau casa neapărat. Targetul meu era să o mut pe fata mea, să o înscriu la şcoală acolo. Ea a dat deja nişte examene, care nu seamănă deloc cu examenele din România, dar le-a trecut cu brio.

„Eu mai mult pentru copilul meu am făcut pasul acesta”

Am înscris-o la două şcoli, o şcoală gen şi una british. Şcolile gen sunt nişte şcoli tot pe curriculum britanic, dar urmăresc tehnologie robotică şi au foarte mult sport. Mie mi-a plăcut, este şi aproape de cartierul în care am cumpărat casa, pe care încă nu am primit-o (n.red. râde). Dar nu mai avea rost să stau pentru că familia mea este în România, afacerile la fel. Eu mai mult pentru copilul meu am făcut pasul acesta”, a declarat Brigitte pentru Fanatik.

„Am trecut printr-o experiență negativă cu fiul meu”

După ce fiul său a început să folosească droguri, Brigitte s-a speriat și nu concepe ca Sarra să treacă prin așa ceva. „Faptul că am şi avut o experienţă negativă vizavi de şcolile din România. Chiar am urmărit ştirile şi de acolo din Dubai şi am văzut că s-au închis nişte şcoli din cauza drogurilor şi anturajelor.

Împreună cu Florin Pastramă, la bine și la greu

 

Eu am trecut printr-o experienţă negativă cu fiul meu care a gustat din toate astea, fiind la una dintre şcolile renumite din capitală, la Goethe. Pe Sara am decis s-o mut de la această şcoală la sfârşitul clasei a opta, dar asta nu înseamnă că am înlăturat alcoolul sau anturajul.

„Atrage anturaje care nu sunt bune”

Nu poţi să ţii copilul închis în casă, trebuie să-i dea libertate cât de cât. Aici în România se găseşte alcool peste tot, se găsesc droguri în toate parcurile. La 14, 15 ani situaţia e scăpată de sub control ca şi părinte pentru copilul tău, mai ales dacă este un copil care are un anume anturaj sau care provine dintr-o familie mai bine văzută.

Atrage anturaje care nu sunt foarte bune, aici în România. Eu am decis că trebuie că trebuie să fac o schimbare şi am făcut mai multe eforturi care nu au fost deloc uşoare pentru mine din toate punctele de vedere

„Toți copiii au fost duși la secție”

Pe de-o parte a fost experienţa cu fiul meu şi altă experienţă cu Sara. Mai mulţi copii au fost luaţi la secţie. Sara şi colega ei de bancă au vorbit cu un coleg în parc, după care toţi copiii au fost duşi la secţie pentru că acel băiat avea câteva grame de marijuana. Mi-a fost foarte frică. I-am făcut analizele imediat, copilul meu nu consumă aşa ceva şi nu a consumat niciodată, dar e mai bine să nu aibă tangenţe cu astfel de situaţii.

Am considerat că e mai bine să ne mutăm cu şcoala din această ţară. Dubaiul, chiar dacă este o ţară dezvoltată, acolo sunt multe restricţii, bune pentru mine ca părinte. Cum spuneam, nu am făcut această schimbare pentru mine. Eu poate aş fi ales să locuiesc în continuare aici, dar consider că este un sacrificiu pe care trebuie să îl fac”, a mai spus Brigitte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre