Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă, atacată de cămătari în lipsa soțului

Brigitte Pastramă, atacată de cămătari în lipsa soțului
Se pare că despărțirea dintre Brigitte și Florin Pastramă se lasă cu scântei, iar bărbatul nu ar fi chiar străin de anumite întâmplări nefericite care au avut loc, în weekend.

Un incident cu totul neașteptat și periculos ar fi avut loc la locația de evenimente pe care o deține în capitală frumoasa timișoreancă, unde se pare că Brigitte Pastramă ar fi fost atacată cu săbii, în lipsa soțului, afirmă Spynews.ro. Fostul model a trecut prin clipe de groază teribilă, după ce, în timpul unui eveniment găzduit la Magic Castle, s-a trezit cu cămătari înarmați cu săbii la intrare. Speriată pentru viața ei, bruneta a sunat imediat la Poliție.

Potrivit sursei citate, „armata” cu care s-a trezit Brigitte la ușă era înarmată cu 3 macete.  S-au lansat amenințări la adresa personalului și al clienților. Printre aceștia din urmă se găseau și prieteni de-ai lui Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă s-au certat din cauza banilor

Amintim că în urmă cu câteva săptămâni, Brigitte și Florin Pastramă s-au certat foarte tare, din cauza banilor. Mai precis, pentru că nu și-a administrat bine afacerile, Florin Pastramă s-ar fi ales cu o poprire pe conturi, pusă de autoritățile fiscale, iar măsura a afectat inclusiv contul comun în care se aflau câteva zeci de mii de euro, banii lui Brigitte. După acel incident, cei doi soți au decis să se separe, până ar urma să își facă ordine afaceri.

Brigitte și Florin Pastramă au decis să se separe pentru o perioadă și să locuiască fiecare în case diferite. Cei doi și-au petrecut sărbătorile de Paște despărțiți. Ulterior, soțul vedetei a decis să se întoarcă acasă și să își rezolve problema proprietăților la notar.

Acum se pare că lucrurile au escaladat din nou. Potrivit sursei citate, în timpul incidentului, managerul restaurantului l-ar fi sunat pe Florin Pastramă, căci petrecerea era dată în cinstea unor prieteni de-ai lui. „Vedeți dacă nu sunt eu acolo?! O să pățiți din ce în ce mai des asta”, ar fi spus Florin Pastramă, conform surselor citate de Spynews.ro.

Sursa foto: Instagram

Primele imagini din aventura Asia Express. Să vedeți cum au pornit vedetele spre Drumul Împăraților

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre