Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă nu se lasă și aruncă cu săgeți în fostul partener de viață. Le arată tuturor ce fel de bărbat este

Brigitte Pastramă nu se lasă și aruncă cu săgeți în fostul partener de viață. Le arată tuturor ce fel de bărbat este
Chiar dacă a anunțat despărțirea de Florin Pastramă, Brigitte nu se oprește și vrea să-l facă una cu pământul pe bărbatul cu care a stat trei ani.

Ziua și mesajul. Brigitte Pastramă e mai hotărâtă ca niciodată să afle toată lumea cu cine a fost căsătorită.

Brigitte Pastramă nu se lasă și aruncă cu săgeți în fostul partener de viață. Le arată tuturor ce fel de bărbat este

Cu puțin timp în urmă, Brigitte l-a făcut șarpe pe Florin Pastramă, acum aruncă din nou cu noroi în el. Pentru că vrea să știe toată lumea prin ce a trecut atunci când a fost căsătorită. Ea a postat un nou mesaj pe contul său de socializare, în care își arată supărarea.

„Gustă viața cu nevasta pe care o iubești, în tot timpul vieții tale deșarte pe care ți-a dat-o Dumnezeu sub soare, în această vreme trecătoare, căci aceasta îți este partea în viață în mijlocul trudei cu care te ostenești sub soare.”, este mesajul recent al brunetei.

Separarea va avea loc la notar

Brigitte a anunțat divorțul cu doar câteva zile în urmă și a mărturisit că cei doi se vor despărți la notar. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte pentru Click.

Printre motivele care au stat la baza acestei decizii este comportamentul violent al acestuia, nu odată Brigitte fiind lovită, chiar și de față cu angajații. Bruneta a tot încercat să țină situația sub control, dar acum nu s-a mai putut. „Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a declarat fosta soție a lui Ilie Năstase, în trecut.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre