Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă vrea să dea lovitura în construcții. Ce a pus la cale bruneta

Brigitte Pastramă vrea să dea lovitura în construcții. Ce a pus la cale bruneta
A uitat total de scandalul măștilor contrafăcute și e pusă pe fapte mari. Brigitte Pastramă crede că acum va avea mai mult noroc.

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, sunt hotărâți să facă bani. Pentru asta, au pus la cale o altă afacere, legată de construcții.

Brigitte Pastramă vrea să dea lovitura în construcții. Ce a pus la cale bruneta

Femeie care știe ce vrea, Brigitte Pastramă a lăsat trecutul în spate și vrea să fie din ce în ce mai bine la capitolul financiar. Așa că s-a gândit să se apuce la altă afacere și speră că de data asta nu va mai întâmpina nici un fel de greutăți. Aceasta a spus că va construi alături de soțul său tot felul de lucruri noi, unele chiar mai ciudate, dar nu e vorba de case.

Brigitte a mărturisit că această idee i-a venit în timpul show-ului de familie în care e implicată. Pe de altă parte, vedeta spune că va avea grijă să fie totul în regulă și cu locul de joacă, pentru că e posibil să vină și valul patru al pandemiei.

„O să fie mai multe șantiere”

”În sezonul trecut am emisiunii, am filmat despre viața noastră în general. Dar pe la final ne-a apucat flama cu renovările prin curte. Așa că în vacanță am deschis un șantier întreg, de câteva hectare. Iar în acest sezon construim, muncim cu spor, facem lucruri interesante într-o arie mare. O să fie mai multe șantiere, o să vedeți mai multe de mâine.

Nu construim case, ci chestii noi. O să construim tot felul de lucruri noi, unele chiar și ciudate, acum sperăm să ne și iasă, că ne mai și certăm. Amenajăm și locul de joacă ca să fie ok și dacă vine valul patru, vrem să facem o zonă și pentru iarnă. Shaormeria am închis-o, dar am închiriat spațiul, am investit prea mult, dar nu a mers. Ne prăbușeam dacă acum nu investeam”, a mărturisit Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre