UPDATE Brigitte Pastramă, sub control judiciar. A primit mandat de aducere

UPDATE Brigitte Pastramă, sub control judiciar. A primit mandat de aducere
Brigitte și Florin Pastramă au din nou probleme. După ce afacerea cu shaormeria a început să scârțâie din pricina pandemiei, cei doi s-au apucat de o nouă activitate care le-a adus bani. Joi, 22 iulie, s-au trezit cu Poliția la ușă.

UPDATE. Ora 16.15. Brigitte Pastramă a primit mandat de control judiciar. Fosta soție a lui Ilie Năstase trăiește multă adrenalină. Se ceartă des cu soțul ei Florin Pastramă, afacerile scârțâie, iar azi, 22 iulie, s-a trezit cu Poliția la ușă. A întrat din nou în belea.

Brigitte Pastramă, afaceri cu ghinion. A primit mandat de aducere

UPDATE. Ora 16.15. Brigitte Pastramă a primit mandat de control judiciar. Brigitte Pastramă s-a trezit în zori cu Poliția la ușă. Procurorii au dat mandate de percheziție și de aducere la audieri.

Brigitte Pastramă este vizată în dosarul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice. Ar fi vândut, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus  în executare un  mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în  circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Rețete și vedete a scris încă din luna octombrie anul trecut despre această afacere a Brigittei Pastramă

Afacerea era cunoscută încă de anul trecut

Rețete și vedete a scris încă din luna octombrie anul trecut despre această afacere a Brigittei Pastramă. Mai mult, Oana Roman era încântată când și-a cumpărat, la reducere, măști „Gucci” și altele „de firmă” de la magazinul lui Brigitte Pastramă.

Măștile cu logo-urile marilor case de modă se vând cu 70 de lei, potrivit informațiilor făcute publice de Brigitte Pastramă, inițial: „Măști textile cu brand – 70 lei, măști de gură pentru restaurante și saloane – 21 lei”, a postat Brigitte.

Internauții nu au fost prea bucuroși de afacere și i-au taxat dur pe soții Pastramă. „70 lei? E mai ușor să prostiți lumea decât sa puneți osul la muncă! Oare sunt fraieri care cumpără? Măștile trebuie să aibă filtru de protecție a fraierilor, nu din material textil. De ce sunt de firmă? Ce brand sunt?”, au reacționat internauții, nemulțumiți de prețuri. Conform logo-urilor prezente pe textile, măștile reprezintă casele de modă Fendi, Gucci și Louis Vuitton. Acum au fost reduse la 49 de lei.

„Mastidefirma.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

În cazul în care anumite produse nu sunt pe stoc, ne rezervăm dreptul de a vă oferi un produs mai scump, respectând culoarea, mărimea și tipul, la același preț ca cel din comanda inițială”,  se poate citi pe magazinul online al soților Patramă.

Nu știm ce părere au despre aceste măști reprezentanții caselor de modă menționate, scria retetesivedete.ro.


Exclusiv. Oana Roman face reclamă măștilor „de firmă” vândute de Brigitte Pastramă

Brigitte Sfăt își plânge soarta. O fostă angajată a făcut-o de râs

Recomandarile noastre