Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte și Florin Pastramă au speriat publicul la piscină când au apărut așa. Imaginile zilei

Brigitte și Florin Pastramă au speriat publicul la piscină când au apărut așa. Imaginile zilei
Brigitte și Florin Pastramă au fugit de canicula din Dubai și au revenit la București pentru zile de vacanță de vară. Cum au destul timp liber, au ales să se relaxeze într-un loc public apreciat.

Mai dezinhibați ca niciodată, Brigitte și Florin Pastramă s-au expus public maimuțărindu-se ca niște copii. Se vede că știu să se bucure de ceea ce le oferă viața.

În urmă cu exact doi ani, soții Pastramă au fost la un pas de divorț, apoi s-au împăcat, au plecat în a doua lună de miere și s-au răsfățat unul pe altul cât au putut și cum au știut mai bine. Timișoreanca posta imagini incitante din pat, Florin i-a cumpărat mașina visurilor ei, un Porsche în culoare baby-blue. De atunci relația lor a mers ca unsă. Anul acesta fac cinci ani de la căsătorie. Și, între timp, s-au mutat în Dubai.

Brigitte și Florin Pastramă se maimuțăresc în public

Asumați complet ca și cuplu, Florin și Brigitte Pastramă fac lucrurile împreună. La București au mers amândoi la Therme și s-au supus unor tratamente cosmetice menite să le șteargă ridurile și oboseala de pe chipuri. Cu măștile de argilă pe față, arătau amândoi ca niște nativi din triburile africane, gata de vreun dans ritualic. Dar Brigitte s-a și pus în mișcare imediat, și l-a „corupt” și pe soțul ei la un „dans” în costum de baie la Therme.

Brigitte, după cum se vede, își menține frumos silueta  și a ales un costum de baie întreg care să i-o pună și mai mult în evidență.

„În Dubai nu reprezint nimic”

Brigitte și Florin Pastramă au rezidența în Dubai, iar pentru asta au cumpărat o vilă, cu 400.000 de euro. Pe rețelele de socializare, Brigitte Pastramă a explicat cu ce se ocupă ea și soțul ei în Dubai. Aceștia și-au deschis o firmă care renovează case. Vedeta a dezvăluit și că în Dubai statutul ei este cel de mamă, în primul  rând.

După ce au fost la un pas de divorț, Brigitte și Florin Pastramă nu se mai satură unul de altul (Instagram)

„Fiind într-o țară străină, aici nu reprezint nimic. În afară de faptul că sunt influencer și mai sunt invitată poate la deschideri de magazine sau restaurante. Mai mult de atât nu reprezint. Eu sunt doar o mamă aici, care are grijă de copilul ei. Eu am renunțat la toate lucrurile acelea pe care mi le-a oferit viața. Până la urmă, copiii sunt moștenirea noastră și încerc să găsesc echilibrul familiei mele”, spunea Brigitte Pastramă la un post de televiziune.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre