Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears a luat-o iar razna. Apropiații se tem pentru viața ei

Britney Spears a luat-o iar razna. Apropiații se tem pentru viața ei
După ce la începutul lunii mai Britney Spears a avut un episod psihotic care s-a încheiat cu un apel la salvare și poliție și cu o gleznă umflată, artista a luat-o iar razna și se află la un pas de dezastru. Apropiații spun că situația a degenerat până într-acolo încât Britney reprezintă un pericol atât pentru alții, cât și pentru ea însăși.

Britney Spears a luat-o iar razna, spun apropiații ei, care sunt extrem de îngrijorați. Aceștia se tem pentru viitorul ei dacă nu intră într-o nouă tutelă forțată, recunoscând că a fost imposibil să se ajungă la o înțelegere cu vedeta în legătură cu comportamentul ei psihotic din ultima vreme. Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, a fost acuzată că nu își ia medicamentele pentru sănătatea mintală, în timp ce bea și consumă alte droguri – stârnind temeri de o recidivă având în vedere istoricul ei de abuz de substanțe.

După incidentul psihotic de la începutul lunii mai, cei din jurul artistei au ajuns să se teamă pentru viața lor, dar și pentru a lui Britney, care ar fi cu totul scăpată de sub control. Se spune că îi permite iubitului ei, Paul Soliz, care are antecedente penale, să ‘îi conducă gospodăria și viața’, cei apropiați ei susținând că nu se poate ajunge la o înțelegere cu ea deoarece ‘schimbările ei de dispoziție se transformă adesea în crize de nervi care se termină cu violență fizică’.

Iubitul lui Britney Spears are probleme cu legea 

Potrivit documentelor de la tribunal, Paul a fost acuzat de multiple delicte și cel puțin o infracțiune, cum ar fi deținerea unei arme de foc în decembrie 2022, când era angajat de Britney. De asemenea, în septembrie 2023, Paul a fost văzut la Tribunalul Superior din San Fernando după ce ar fi încălcat termenii eliberării condiționate, scrie o publicație mondenă americană. 

Paul Soliz, iubitul lui Britney Spears, are probleme cu legea
Foto: DailyMail

Aceasta raportează că mai multe surse și-au exprimat îngrijorarea, afirmând că „sănătatea mintală a lui Britney este într-o cădere liberă” și se tem că singura soluție ar fi plasarea acesteia sub o nouă tutelă forțată. 

Britney este în pericol de a se răni pe ea însăși

 Se pare că situația este atât de gravă încât Britney este ‘în pericol de a se răni pe ea însăși sau pe alții’: „Ni s-a spus că sunt momente în care este imposibil să comunici cu ea deoarece nu poate purta o conversație rațională”, au transmis surse apropiate cântăreței.

După episodul psihotic de la începutul lunii mai, apropiații se tem că Britney Spears și-ar putea face rău singură

Persoanele din interiorul cercului ei au dorit, de asemenea, să clarifice acuzațiile făcute într-un documentar în care un fost bodyguard al cântăreței a susținut că în camera lui Britney se aflau microfoane și camere de luat vederi. 

Britney nu a avut niciodată camere de luat vederi în dormitor

Cinci surse au declarat pentru publicația citată că nu a existat niciodată supraveghere în dormitor.

Au afirmat că, în timpul tutelei și în mijlocul îngrijorărilor că Britney ar fi consumat droguri, un judecător a aprobat un ordin care autoriza monitorizarea dispozitivelor de comunicare ale lui Britney pentru a determina cine îi furniza droguri.

Apropiații spun că decizia de a o elibera pe Britney de sub tutela tatălui ei nu a fost una înțeleaptă

Cei apropiați vedetei au susținut că au dorit să clarifice speculațiile deoarece cred că, dacă această afirmație nu ar fi fost făcută, publicul nu ar fi sprijinit mișcarea #FreeBritney și un judecător nu ar fi aprobat scoaterea ei de sub tutelă, lucru care se pare că i-a dăunat lui Britney mai mult decât a ajutat-o. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre