Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears, episod psihotic, s-a sunat la 911. Iubitul – menajeră este implicat în scandal

Britney Spears, episod psihotic, s-a sunat la 911. Iubitul – menajeră este implicat în scandal
Odată cu scandalul se confirmă și realția cu fostul menajer al casei vedetei. Britney Spears a devenit subiect de titluri alarmante în presa din străinătate după ultimele întâmplări.

Britney Spears a intrat într-o ceartă uriașă cu noul ei iubit, iar totul s-a transformat rapid într-un episod psihotic, situația scăpând de sub control. S-a ajuns până acolo încât s-a sunat la 911, numărul de urgență unic în America, iar vedeta, cu suspiciuni că ar fi fost tăiată, a fost preluată cu ambulanța.

Conform TMZ, Britney a ajuns la Chateau Marmont miercuri seara târziu, împreună cu noul ei iubit, Paul Soliz. Despre acesta, care înainte a fost angajat ca menajeră în casa vedetei, s-a scris deja că ar fi posibilul nou iubit. Are 37 de ani.

Nu se știe ce a declanșat criza lui Britney, însă cineva a sunat la poliție, susținând că o femeie care se potrivea descrierii lui Britney Spears hărțuia și amenința angajații hotelului și oaspeții. Ofițerii au apărut la scurt timp după ora 22:30, dar nu au văzut semne de probleme și au plecat.

După episodul psihotic, Britney Speras a părăsit hotelul împreună cu agenții ei de securitate, refuzând ajutorul medicilor (Instagram)

Jurnaliștii au aflat că Britney și Paul s-au retras în camera de hotel în jurul orei 23:00, unde au continuat să petreacă și să bea. În timp ce se aflau în cameră, au intrat într-o altercație violentă, care  s-a lăsat cu agresiuni fizice, conform unor surse, care menționează că Britney s-ar fi rănit la picior.

Britney Spears, episod psihotic

Aceasta chiar a postat pe Instagram imagini video cu piciorul, vorbind în fundal. „Știu că mama mea a fost implicată!! Nu am mai vorbit cu ea de 6 luni și m-a sunat imediat după ce s-a întâmplat, înainte ca știrile să apară!! La fel a făcut și cu mult timp în urmă!! Mi-aș dori să am bunici!! Nu o suport!! Sincer, nu-mi pasă, o voi spune! (…) ”, a postat Britney Spears.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Sursele au mai menționat că Britney țipa și părea că și-a „pierdut controlul” pe holul apartamentului ei, astfel că mai mulți invitați au crezut că are o cădere psihică, așa că au fost chemați paramedicii.

Apelul la Salvare a menționat o posibilă „persoană rănită”. Paramedicii au sosit în jurul orei 00:40. Au luat legătura cu Britney Spears, care ieșea din hotel cu o pernă și o pătură înfășurate în jurul ei. În mod clar plângea. Nu s-a urcat în ambulanță, ci a ales că plece împreună cu agenții ei de Securitate și fără iubit.

Criza, posibil declanșată de soțul cu care e în divorț

Cu puțin timp înainte de acest episod, presa a aflat că, la mai puțin de o săptămână după ce a ajuns la o înțelegere judiciară cu tatăl ei, Britney Spears a căzut de acord și cu soțul ei, Sam Asghari, privind  împărțirea bunurilor. Documentele au fost depuse chiar ieri în instanță, urmând ca un judecător să se ocupe de acest lucru.

Înțelegerea vine după ce, în actele de divorț, Asghari anunțase că cere despăgubiri de la vedetă. Superstarul pop în vârstă de 42 de ani și Sam Asghari, model și actor în vârstă de 30 de ani, s-au despărțit în iulie 2023, la aproximativ 13 luni după ce s-au căsătorit, în urma unei relații care a durat 7 ani.  Divorțul a fost cerut în luna august a anului trecut.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre