Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears s-a împăcat cu mama sa. Care e motivul real. Foto

Britney Spears s-a împăcat cu mama sa. Care e motivul real. Foto
Britney Spears s-a reunit cu mama sa,  Lynne, în vârstă de 68 de ani, pentru a sărbători împlinirea a 42 de ani. O sursă a declarat pentru Daily mail că reunirea celor două femei a fost un „efort de grup”.

Britney Spears plănuiește acum un sejur de o săptămână acasă, în Louisiana, pentru a petrece timp alături de mama sa, după ce, în sfârșit, rănile s-au vindecat.

Memoriile explozive ale lui Britney Spears au provocat o reuniune șocantă între vedeta pop și mama ei, Lynne. Femeia i-a cerut scuze fiicei sale, după ce a citit relatarea brutal de onestă a relației sale dificile cu familia.

Duo-ul mamă-fiică „și-a vindecat, în sfârșit, rănile”

Cele două au fost fotografiate în acest week-end, îmbrățișate împreună pe o canapea, în timp ce sărbătoreau cea de-a 42-a aniversare a cântăreței în Los Angeles. Persoane din anturajul lui Britney susțin că totul a decurs atât de bine, încât artista plănuiește acum o călătorie înapoi acasă, în Kentwood, Louisiana, pentru a repara și mai mult relația distrus.

Imaginile au arătat-o pe Lynne părând că îi mângâie părul fiicei sale în timp ce se îmbrățișează împreună pe o canapea. O altă imagine, împărtășită pe contul de Instagram al stilistului Baihly B, o arăta pe Britney ridicându-și mama în brațe.

„Acesta a fost un punct de cotitură uriaș”

Duo-ul mamă-fiică „și-a vindecat, în sfârșit, rănile” după ce Lynne i-ar fi cerut scuze fiicei sale, în loc să încerce să-i nege sentimentele când și-a lansat cartea „The Woman in Me”. „Britney a reușit să-și exprime sentimentele, iar Lynne nu a încercat să le anuleze. Lynne și-a asumat responsabilitatea și și-a cerut scuze. Acesta a fost un punct de cotitură uriaș. Britney s-a reîntâlnit cu cei care înseamnă cel mai mult pentru ea și privesc spre viitor cu pozitivitate”, au spus sursele.

La aniversarea lui Britney a venit și fratele cântăreței

Vineri, Britney și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere intimă privată organizată de managerul ei, Cade Hudson, la casa acestuia din Los Angeles, marcând astfel prima dată când Lynne  și fiica ei s-au văzut de când au încercat să își refacă legătura, în luna mai.

Britney Spears s-a împăcat cu mama sa. Sursă foto: Daily mail

La eveniment au participat câțiva prieteni apropiați și familia, inclusiv fratele lui Britney, Brian Spears, în vârstă de 46 de ani.

„Toată lumea s-a distrat de minune, s-a dansat și s-a râs”

„Acesta a fost un efort de grup din cercul ei intim, inclusiv Cade, fratele ei, prietenii apropiați și, bineînțeles, Britney și Lynne. Amândoi erau pregătiți pentru asta și Britney și-a dorit acest lucru. Aceasta nu a fost o surpriză pentru Britney în niciun fel. Toată lumea s-a distrat de minune, s-a dansat mult și s-a râs.

Cel mai important, Britney și Lynne au putut petrece timp semnificativ împreună. ”, a mai spus sursa. Aceasta a adăugat că Lynne este „în al nouălea cer” și se simte „binecuvântată” că a putut să-i arate fiicei sale „cât de mult o iubește, chiar de ziua ei”.

„Nu existau droguri în organismul meu, nici alcool. Totul a fost pus la cale”

Reuniunea lor vine la șase luni după ce Lynne a zburat la Los Angeles pentru a se întâlni cu Britney. Cele două au petrecut câteva ore vorbind, dar reconcilierea a părut să fie de scurtă durată. Disputa mamă-fiică a început după ce vedeta pop a susținut că Lynne nu a reușit să o ajute să o elibereze de tutela de 13 ani sub care a fost plasată în 2008, controlată de tatăl său, Jamie Spears.

Acestuia i s-a amputat recent piciorul. În 2022, Britney a susținut că mama ei a fost forța motrice a tatălui ei. „O femeie i-a prezentat ideea tatălui meu, iar mama l-a ajutat să o ducă la bun sfârșit și a făcut ca totul să se întâmple. Practic, totul a fost pus la cale. Nu existau droguri în organismul meu. Nici alcool. Nu era nimic. A fost un abuz pur și simplu”, a declarat Britney într-un videoclip de pe YouTube, care a fost șters între timp.

Mama i-a aruncat păpușile și jurnalele din copilărie

De asemenea, artista a spus că mama ei a aruncat păpușile și jurnalele din copilărie din dormitorul ei din conacul de 10 milioane de dolari pe care îl construise pentru Lynne în 2000. DailyMail.com a relatat, de asemenea, că Lynne vindea o parte din bunurile fiicei sale, inclusiv haine, la un magazin local de consignație din Kentwood pentru a se descurca.

Cu toate acestea, Lynne a negat ulterior că ar fi înstrăinat vreun obiect al lui Britney, spunând că nu ar fi atât de „crudă” cu propriul copil. Ca răspuns la negarea lui Lynne, Britney a afirmat pe Instagram că, la o vizită mai recentă acasă, a găsit mai multe păpuși care lipseau anterior. A considerat că apariția lor era o dovadă că mama ei le returnase sau le înlocuise, deși era prea târziu pentru a-i fi de folos.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre