Simona Ionescu / Redactor Șef

Brooklyn Beckham și-a necăjit mama. Iată cum și-a cerut scuze de la Victoria

Brooklyn Beckham și-a necăjit mama. Iată cum și-a cerut scuze de la Victoria
Brooklyn Beckham i-a trimis mamei sale Victoria un buchet de flori pentru a spune că îi pare rău că a ratat spectacolul ei de la London Fashion Week.

Cum și-a cerut Brooklyn Beckham scuze

Aspirantul fotograf nu a reușit să se prezinte la marele ei eveniment din această lună, la care au participat restul fraților săi și David, din motive necunoscute. Brooklyn i-a trimis mamei sale un superb buchet de trandafiri albi pentru a compensa absența la spectacol, ceea ce părea să o înveselească.

Florile au venit cu o selecție de pini și au strălucit în lumină în timp ce le-a împărtășit povestii sale Instagram. Victoria a postat o imagine cu florile de la fiul său, pe Instagram Story. Aceasta a scris pe imagine: „Pupici, X”.

Lansarea colecției de modă Victoria 2021 nu a început bine, deoarece a provocat controverse pe internet după ce a postat o fotografie cu un model în sânii goi pe Instagram. Se pare că fanii ei au avertizat-o că încălca regulile anti-nuditate ale rețelei de socializare.

Din fericire pentru vedetă, clipul a rămas online și are aproape peste două milioane de vizualizări. Între timp, David a fost lăudat pentru ciudatele sale combinații de șosete cu sandale.

Brooklyn Beckham se căsătorește

Se preconizează că Brooklyn și logodnica lui se vor căsători în curând. Data nu a fost încă confirmată, dar se așteaptă ca acestea să aibă două ceremonii: una în Marea Britanie și alta în Florida. Unele zvonuri recente sugerează că cuplul ar organiza o nuntă tradițională evreiască, în conformitate cu credințele tatălui lui Nicola.

Brooklyn i-a adresat marea întrebare lui Nicola pe 11 iulie. Vedeta i-a dăruit logodnicei sale un inel de logodnă cu smarald, estimat să prezinte un diamant de 4,5-5 carate.

„Acum două săptămâni i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și ea a spus da. Sunt cel mai norocos om din lume”, a scris Brooklyn pe contul său de Instagram.

Se așteaptă să fie nunta anului și se crede că vor participa mulți oaspeți de renume.

Sursă foto: Instagram

Regina Elisabeta are iar insomnii. O nouă carte promite dezvăluiri despre prinții William și Harry

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre