Simona Ionescu / Redactor Șef

Foto. Bruce Willis, măcinat de boală. Nimeni nu ar fi vrut să-l vadă atât de chinuit

Foto. Bruce Willis, măcinat de boală. Nimeni nu ar fi vrut să-l vadă atât de chinuit
Recent, un apropiat al actorului spunea că familia ar fi îngrijorată că „nu a mai rămas mult timp” de petrecut alături de el. Bruce Willis pare teribil de obosit și distras în timpul unei rare apariții publice în Brentwood. Așa cum știți, vedeta se confruntă cu un diagnostic cumplit de afazie și demență, de doi ani deja.

Retras din viața publică de mai mult timp, Bruce Willis a avut o apariție rară duminică, în Brentwood. E măcinat de boală și nimeni nu ar fi vrut să-l vadă atât de chinuit. Starul din „Pulp Fiction”, în vârstă de 69 de ani, a fost surprins în scaunul din dreapta al unei mașini care circula prin cartierul elegant din Los Angeles. Îmbrăcat într-o jachetă bleu deschis peste o cămașă cu guler în dungi, Willis părea obosit în timp ce se uita, aparent fără focus, pe fereastră. Imaginile au fost publicate de Daily Mail.

Daily Mail a publicat cele mai recente imagini cu Bruce Willis. Acesta a fost surpins la plimbare cu mașina (Daily Mail)

Actorul, vizibil chinuit de efectele bolii

Imaginile au fost surprinse de fotografi la câteva săptămâni după ce fiica sa, Rumer, a împărtășit un update pozitiv despre sănătatea lui, asigurând fanii că actorul iconic se simte „grozav”. Într-o postare din august, Rumer a distribuit o imagine în care își ține tatăl de mână, răspunzând la o întrebare despre cum se simte actorul în contextul problemelor sale de sănătate.

Bruce Willis a primit diagnosticul de demență în 2022 (Instagram)

Rumer a spus: „Este grozav. Îl iubesc foarte mult. Mulțumesc”. Ceva mai devreme, în mai, Rumer a spus la emisiunea „Today” că tatăl ei se simțea „bine” și că se conecta cu fiica ei de un an, Louetta.

Ce spune familia despre starea actorului

Fosta sa soție a fost mai rezervată în a dezvălui detalii despre starea lui, dar și mai pragmatică. Demi Moore a spus că Bruce Willis este „stabil”. Aceasta a venit după ce Demi a împărtășit un update despre sănătatea lui Bruce, dezvăluind că el este „într-o stare stabilă”. Actrița a apărut recent în emisiunea „The Drew Barrymore Show” și a declarat: „Având în vedere circumstanțele, el este într-o stare stabilă”.

Fosta soție, Demi Moore, este alături de actor în chinul său cu boala (Instagram)

Actorul este tatăl a cinci fiice: Mabel Ray, 12 ani, și Evelyn, 10 ani, sunt fetele pe care le are cu actuala sa soție, Emma Heming Willis, în vârstă de 46 de ani. Mai există Rumer, 36 de ani, Scout, 33 de ani, și Tallulah, 30 de ani, fete pe care le are cu fosta soție Demi Moore, în vârstă de 61 de ani.

Diagnostic cu durată de viață redusă dramatic

FTD (demența frontotemporală) este diferită de tipul mai cunoscut de demență, boala Alzheimer. Spre deosebire de Alzheimer, memoria nu este primul lucru care se pierde. Afazia – dificultatea de a vorbi și de a transforma gândurile în cuvinte – este primul simptom pentru majoritatea bolnavilor. Willis se confruntă cu aceste simptome de doi ani.

Familia e unită în jurul actorului Bruce Willis, a cărui stare fizică și mentală se depreciază constant (Instagram)

FTD afectează și personalitățile oamenilor, deoarece afectează regiunea creierului responsabilă pentru reglementarea stării de spirit, provocând izbucniri violente bruște, comportamente inadecvate în public, lipsa conștientizării de sine și anxietate. Conform statisticilor, persoanele cu FTD trăiesc, în general, aproximativ opt până la zece ani după diagnosticare.

Rumer a menționat că ea și familia sa au fost deschiși în legătură cu problemele de sănătate ale celebrului actor, care a fost diagnosticat în primăvara anului 2022 cu afazie și demență, în speranța de a crește conștientizarea în rândul altora care se confruntă cu circumstanțe similare.

Bruce Willis, măcinat de boală

Cu resursele sale, Willis are acces la asistență medicală de top. El este monitorizat continuu, de la primirea durerosului diagnostic, personalul medical încercând să prevină căderi sau infecții grave. De asemenea, starul de la Hollywood beneficiază de suport specializat din partea unui neurolog care urmărește cu mare atenție progresia afecțiunii sale.

După cum știți, Bruce Willis a debutat la Hollywood la 24 de ani cu un rol în „The First Deadly Sin”. De atunci, a jucat în diverse filme cu mare succes de box office, inclusiv în „Armageddon”, „Tears of the Sun”, „Surrogates” și „Perfect Stranger”.

Originar din Germania, Bruce Willis a apărut în peste 117 filme și a debutat pe Broadway în 2015, interpretând în adaptarea lui William Goldman a romanului „Misery” de Stephen King. Un actor extrem de celebrat, are în portofoliu un Glob de Aur, două premii Primetime Emmy și două premii People’s Choice.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri