Simona Ionescu / Redactor Șef

Demi Moore, alături de soția lui Bruce Willis într-un moment important. Fiica actorului, Mabel, a absolvit școala primară. Foto

Demi Moore, alături de soția lui Bruce Willis într-un moment important. Fiica actorului, Mabel, a absolvit școala primară. Foto
Demi Moore e alături de Bruce Willis și familia sa, la bine și la greu. Celebra actriță a participat, alături de soția acestuia, Emma, la ceremonia absolvirii școlii primare a lui Mabel, fetița actorului, în vârstă de 12 ani.

Fiica lui Bruce Willis, Mabel, în vârstă de 12 ani, a avut parte de susținerea familiei sale la absolvirea școlii primare. În timp ce Bruce nu a putut fi prezent, soția sa Emma Herring de 45 de ani, a fost însoțită de fosta sa soție Demi Moore în vârstă de 61 de ani, la ceremonie.

Emma și Demi Moore sunt două prietene

Demi Moore, cu fiicele sale alături de sora vittregă

Mămică mândră, Emma a fost văzută purtând un buchet frumos de bujori roz la ceremonia pentru Mabel, iar Demi Moore a venit însoțită de fiicele sale Scout, 32 de ani, și Tallulah, 30 de ani. Emma și Demi sunt foarte apropiate, iar în urma diagnosticului devastator de demență al lui Bruce, familia s-a mobilizat în jurul actorului. Bruce, în vârstă de 69 de ani, s-a căsătorit cu Demi în 1987, dar cei doi s-au despărțit în 2000.

În timp ce Demi s-a îndrăgostit de mai tânărul actor Ashton Kutcher de 46 de ani, (de care s-a despărțit în 2011), Bruce a intrat într-o relație cu modelul și actrița Emma, care este cu aproape 25 de ani mai tânără decât el. Dar Bruce, Demi și Emma au decis să rămână prieteni de dragul copiilor lor. Bruce și Demi Moore au împreună trei copii, iar din dragostea dintre Emma și actor au mai venit pe lume două fetițe.

„Demi și cu mine am ales să punem copiii pe primul loc”

Soția lui Bruce Willis este mai tânără cu 25 de ani decât actorul

Bruce a remarcat cu ceva timp în urmă că oamenii sunt adesea nedumeriți de prietenia sa cu Demi și a explicat întregii lumii ce se întâmplă în familia sa. „Oamenii pot înțelege resentimentele și invidia la destrămarea unei căsnicii, dar nu pricep relația mea cu fosta soție. Demi și cu mine am ales să punem copiii pe primul loc și suntem foarte norocoși că ne putem distra împreună”, a mărturisit Bruce Willis.

„Au făcut un efort pentru a face toate evenimentele de familie încă împreună”

În timpul unui interviu acordat lui Larry King în martie 2015, Rumer, fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore, și-a lăudat părinții pentru că se înțeleg bine și au făcut un efort pentru a rămâne o familie după ce au divorțat și și-au refăcut viața. „Întotdeauna au făcut un efort pentru a petrece toate evenimentele de familie împreună. Un efort pentru ca familia noastră să fie unită”, a spus aceasta.

Demi Moore și Bruce Willis au stat în carantină împreună în timpul pandemiei de coronavirus

În 2020, Bruce Willis și Demi Moore au ținut prima pagină a ziarelor după ce au petrecut patru săptămâni în carantină în timpul pandemiei de coronavirus, împreună cu fiicele lor și iubiții acestora. Soția și cele două fiice mai mici ale actorului nu au fost cu ei, dar Scout a explicat ulterior de ce.

„Mama mea vitregă urma să vină aici cu surorile mai mici. Dar sora mea mai mică (…) și-a înțepat piciorul. Așa că mama mea vitregă a trebuit să fie în Los Angeles așteptând să primească rezultatele după ce a dus-o la doctor. Tata a venit mai devreme, apoi călătoriile au luat-o razna, așa că mama mea vitregă a rămas în Los Angeles cu fetele”, a spus ea într-un podcast, în 2020.

În februarie 2023, familia lui Bruce a dezvăluit că actorul a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la mai puțin de un an după ce s-a retras din actorie din cauza luptei sale cu afazia, o tulburare cerebrală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre