Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucătarii de la Chefi la Cuțite, misiune dificilă. Îi jurizează o vedetă surpriză

Bucătarii de la Chefi la Cuțite, misiune dificilă. Îi jurizează o vedetă surpriză
În această seară, bucătarii de la Chefi la Cuțite vor avea o misiune dificilă, dublă. Cei patru vor fi jurizați de o vedetă surpriză, care va decide la cine ajunge amuleta.

Cei patru bucătari de la Chefi la Cuțite luptă în această seară pentru amuletă, însă bătălia va fi una dificilă. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au de îndeplinit două condiții pentru a câștiga amuleta. 

Până la amuletă însă, se va da o luptă și în platoul preselecțiilor, acolo unde jurații vor trebui să jurizeze mai multe variante, dar și să descopere cât de departe merge pasiunea pentru gătit a concurenților. Surprizele vor fi multe, inclusiv din partea lui Mario, un tânăr care visează la cel puțin o stea Michelin. 

Tânărul care visează la stele Michelin

Mario Mădălin Dumitru, unul dintre concurenții de astă seară, s-a întors în România după 15 ani în care a profesat în Italia, dar și în alte țări din Europa. A terminat școala gastronomică Alma, cea mai prestigioasă din Italia. Din Italia, Mario a ajuns în Germania, cu doar 35 de euro în buzunar și diploma de bucătar. În primele opt luni tânărul a dormit în cantina unui restaurant, pe un pat improvizat din lăzi de bere și o saltea. 

Cei patru jurați se vor întrece pentru amuletă
Sursa: Antena 1

Marea Britanie este o altă țară în care Mario a profesat. Acolo a avut onoarea de a lucra alături de Marco Pierre White, cel supranumit copilul teribil al gastronomiei moderne, care la 33 de ani a fost cel mai tânăr Chef distins cu 3 stele Michelin. Întors în țară, Mario visează acum să obțină minim o stea Michelin folosind gastronomia românească. 

Jurații luptă pentru amuletă, Ruby decide cine câștigă 

Ruby este invitata specială din această seară.
Sursa: Antena 1

În lupta pentru amuletă, jurații vor avea o misiune grea. Vor trebui să aleagă un vin, pentru care să realizeze preparatul perfect. Pe lângă aceasta, va mai fi și o a doua condiție, furnizată pe loc de către Irina Fodor. 

O surpriză este că Ruby va fi invitată pentru degustare în această seară și tot ea va alege preparatul perfect și deci, câștigătorul amuletei. 

Emisiunea va putea fi urmărită pe Antena 1 și pe Antena Play în această seară, de la 20:30. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre