Bucătarul lui Andrew Tate le-a gătit juraților de la Chefi la cuțite. Tânărul a povestit despre excentritățile miliardului controversat
Fostul bucătar al fraților Tate, Badar Zsolt, a atras atenția celor patru jurați ai emisiunii Chefi la cuțite nu doar cu preparatul său pentru care a primit patru cuțite și felicitări, cât mai ales pentru povestea cu miliardarii.
Concurentul Badar Zsolt a mărturisit că a ajuns să fie în preajma fraților Tate în urma unei întâlniri norocoase.
„Oameni simpli, m-am înțeles foarte bine cu ei. Am avut un eveniment la Romaero unde am cunocut o persoană care avea contactul lor. După eveniment, am aflat că au nevoie de un bucătar și așa am ajuns acolo. Am lucrat pentru Andrew și fratele lui timp de șapte luni”, a spus bucătarul.

Badar Zsolt a spus și care au fost pretențiile frațiilor Tate: mâncau o singură dată pe zi, preparate cu multă carne. Bucătarul gătea cantități exagerat de mari de mâncare, pentru că miliardarii aveau mereu invitați, astfel încât în doar două zile s-au consumat 120 kg carne de vită și fructe mare.
Cel mai mare bacșiș pe care tânărul l-a primit de la frații Tate a fost de 3000 de euro, iar cea mai excentrică cerință a lui Andrew și Tristan a fost să gătească balenă.
Frații Tate au adus balenă din Norvegia
„Au adus ei din Norvegia, era vorba de mușchi de balenă care are un gust interesant, dar nu aș mânca în fiecare zi. În funcție de cum e gătită, balena are fie gust puternic de ficat, fie de vită apoasă”, a mai spus fostul bucătar al lui Andrew Tate.
Impresionat de modul în care trăiesc miliardarii controversați, fostul bucătar al lui Tristan Tate a mărturisit că ultima dată aceștia aveau în curtea casei nu mai puțin de 17 mașini.
Deși tânărul a plecat acasă cu patru cuțite și a fost lăudat de cei patru jurați, a fost totuși mâhnit pentru că nu a reușit să primească cuțitul de aur.
Vrei să critici sau să lauzi ceva? Atunci nu ezita să ne scrii în Comentarii! Exprimă opinia într-un limbaj civilizat!
Jurnalistă cu peste 20 de ani de experiență, a debutat ca redactor la cotidianul Tineretul Liber, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte. A scris pentru „Evenimentul Zilei”, „Curentul”, „Monitorul de București”, revistele „Felicia” și „Taifasuri”. Din anul 2021 este activă pe site-ul Rețete și Vedete. La toate publicațiile enumerate a publicat articole pe actualitate, lifestyle, monden, medicină naturistă, sănătate, reportaje, religie, horoscop, editoriale.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook