Simona Ionescu / Redactor Șef

Jamie Oliver are inima frântă. Ce l-a întristat așa de tare pe celebrul bucătar

Jamie Oliver are inima frântă. Ce l-a întristat așa de tare pe celebrul bucătar
Jamie Oliver are „inima frântă” din cauza vânzării unui gastro pub elegant al părinților săi, pentru că reprezintă locul în care și-a descoperit pasiunea pentru gătit.

Bucătarul în vârstă de 45 de ani a crescut în hanul din secolul al XVI-lea și locul respectiv „i-a aprins pasiunea pentru mâncare”, atunci când era mic.

„Îmi amintesc că am fost fascinat de ceea ce s-a întâmplat în bucătărie. Părea doar un loc atât de răcoros, toată lumea lucrând împreună pentru a face aceste lucruri minunate și râzând”, a spus Jamie despre pub.

Aproximativ 40 de ani mai târziu, părinții lui Jamie Oliver trec la un alt capitol

Părinții lui, Trevor și Sally, au condus The Cricketers în Clavering, Essex, din anul 1976, dar acum au decis să meargă mai departe și l-au vândut.

„Am avut parte de o perioadă uimitoare conducând hanul, care a fost casa noastră în ultimii 44 de ani. Ne-am crescut copiii, am instruit și am sprijinit sute de angajați din sectorul ospitalității și ne-am făcut mulți prieteni pe viață, a spus Trevor.

„El este de acord că a venit timpul ca Trevor și Sally să meargă mai departe, dar asta nu îl liniștește. Cricketerii este locul în care și-a descoperit pasiunea pentru gătit și dragostea față de bucătărie. Își amintește foarte bine de momentele acestea”, a povestit o sursă apropiată familiei.

Jamie Oliver, un bucătar îndrăgit în toate colțurile lumii

Jamie Oliver este un adevărat idol pentru pasionații de bucătărie, care îi urmăresc show-urile culinare de mai bine de două decenii. Prima sa emisiune, „The Naked Chef”, a fost difuzată de BBC în 1999 și a înregistrat un asemenea succes încât a fost prelungită cu alte două serii, „Return of the Naked Chef” și „Happy Days with The Naked Chef”.

După succesul acestor show-uri televizate și publicarea primei cărți de bucate, Jamie Oliver a fost invitatul personal al primului ministru englez de la acea vreme, Tony Blair, pentru a-i prepara masa de prânz.

Gratinarea, arta coptului în crustă. Secretele bucătarilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre