Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucurie imensă în familia unei cunoscute jurnaliste. După ani de chin, a devenit mamă

Bucurie imensă în familia unei cunoscute jurnaliste. După ani de chin, a devenit mamă
Curaj, sacrificiu, determinare, dedicare, îndrăzneală, sunt doar câteva dintre cuvintele care ar descrie o mamă. O cunoscută jurnalistă trăiește acum cel mai frumos sentiment.

Ani buni s-a luptat cu infertilitatea, dar nu și-a pierdut speranța că într-o zi își va ține copilul strâns în brațe. Și visul unei cunoscute jurnaliste s-a împlinit, iar acum e cea mai fericită mamă.

Prezentatoarea emisiunii Newsline de la România TV trăiește fericirea prin toți porii. După ani în care s-a luptat cu infertilitatea, Cristina Șincai-Kiss a trăit cel mai frumos moment al vieții, în momentul în care și-a ținut copilul în brațe. Jurnalista a devenit pentru prima dată mamă pe 9 octombrie, cu doar o lună înainte să împlinească vârsta de 48 de ani.

„O poveste despre curaj, speranță și împlinire”

Vestea extraordinară a fost publicată printr-un mesaj pe contul de socializare chiar de reprezentanții clinicii unde Cristina a fost ajutată să-și împlinească cel mai mare vis. „O poveste despre curaj, speranță și împlinire. După 4 ani de încercări și speranțe, cunoscuta prezentatoare TV, Cristina Șincai-Kiss, și-a împlinit visul de a deveni mamă, învingând toate obstacolele infertilității, cu ajutorul medicului specialist, Andreas Vythoulkas.

Cristina Șiscai, alături de medicul care a ajutat-o să devină mamă. Sursă foto: Libertatea

„Iată că nicio provocare nu este prea mare atâta vreme cât pacienta are determinare și perseverență”

Ghidat de grijă și experiență, dr. Andreas Vythoulkas, specialist în infertilitate, a creat un plan personalizat de tratament, deschizând astfel ușa către o lume de noi posibilități, la capătul căreia Cristina Șincai-Kiss își poate ține bebelușul în brațe.

Iată că nicio provocare nu este prea mare atâta vreme cât pacienta are determinare și perseverență, iar medicul îi este alături la fiecare pas”, se arată în mesajul emoționant. Alături de mesaj a fost postată și o fotografie în care Cristina apare cu puiul său în brațe, alături de doctorul care a ajutat-o să devină cea mai fericită mamă din lume.

Ce vedete s-au luptat cu infertilitatea

Nu doar Cristina Șincai a făcut eforturi uriașe pentru a deveni mamă. Prin situația ei au trecut și alte vedete, de la Ramona Bădescu și Gabriela Cristea, la Simona Pătruleasa, Gabriela Firea, Nicoleta Luciu, Cristina Spătar și Daniela Gyorfi. În cele din urmă au fost binecuvântate cu copii frumoși și sănătoși.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre