Simona Ionescu / Redactor Șef

Bunica Anca Țurcașiu și-a creștinat nepoata. Fetița este delicioasă! Foto

Bunica Anca Țurcașiu și-a creștinat nepoata. Fetița este delicioasă! Foto
Zi specială pentru bunica Anca Țurcașiu. Nepoțica ei, pe care o adoră, a intrat în rândul creștinilor. Artista le-a arătat fanilor și primele imagini de la biserică.

Eva, nepoțica Ancăi Turcașiu a primit botezul, iar bunica a plâns de fericite și le-a spus și prietenilor din online cât de fericită poate să fie.

„Azi, micuța Zoe a fost creștinată”

„Pure love! Azi, micuța Zoe a fost creștinată! Să ne fie norocoasă, fericită și sănătoasă! Suntem foarte fericiți!”, a fost mesajul cântăreței pe contul de socializare. Alături de aceste cuvinte, Anca a postat și un scurt video în care apare alături de fetiță, fiul său și nora.

Anca Țurcașiu a purtat la botez o rochie scurtă, roșie care i-a scos în evidență frumusețea

Eva a strălucit în două rochițe delicioase una galbenă cu buline albe și cealaltă albă cu auriu și o fundiță roșie prinsă în păr. Nici mama n-a fost mai prejos, optând pentru o ținută formată din cămașă albă și o fustă deosebită formată din mai multe culori. 

În ceea ce o privește pe tânăra bunică Anca Țurcașiu, aceasta a purtat o rochie scurtă roșie, care i-a scos în evidență trupul bronzat și o pereche de sandale aurii, iar pe față i s-a citit fericirea.

Anca, bunică la 54 de ani

Îndrăgita cântăreață a devenit bunică la 54 de ani și a dat vestea cea mare pe 16 iunie, când a anunțat că nora sa, Andreea, a adus-o pe lume pe micuța Zoe. „Acesta este un anunț oficial!

De azi noapte, de la ora 0.30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”.

„Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee”

Cu ceva timp în urmă, Anca Țurcașiu a vorbit și de relația cu băiatul său. Artista a mărturisit că nu se bagă deloc în viața fiului și a nurorii și îi lasă să-și trăiască fericiți povestea de iubire.

„Am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee.

Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună.”, a spus vedeta pentru o publicație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre