Simona Ionescu / Redactor Șef

Bunicuța cool. E căutată de INTERPOL pentru „rețeta specială” de sarmale

Bunicuța cool. E căutată de INTERPOL pentru „rețeta specială” de sarmale
O bunicuță de 82 de ani e căutată acum de INTERPOL, după ce s-a dovedit că i-a dus nepotului, la pușcărie, în repetate rânduri, sarmale „speciale”. Acestea erau pline cu canabis.

Bunicuța octogenară a gătit sarmale cu droguri și a reușit, cu ușurință, să le introducă în penitenciarul din Drobeta Turnu Severin județul Mehedinți, scrie Jurnlalul Olteniei.

Bătrâna i-a adus de mai multe ori, cu ocazia vizitelor, nepotului din închisoare, sarmale cu canabis. Mai exact este vorba de cannabis ascuns în sarmale. Ea a fost prinsă la un moment dat și dată pe mâna justiției. La finalul procesului, Tribunalul Mehedinți a condamnat-o pe Elena Mladin fostă Toma, la 2 ani de închisoare cu executare. Doar că bunicuța a dispărut. Ceea ce s-a întâmplat pare desprins dintr-un film de acțiune.

Octogenara s-a căsătorit în timpul procesului

Octogenara s-a căsătorit în timpul procesului și a părăsit România, stabilindu-se tocmai în Australia, la Campbelltown. Acum autoritățile statului român au fost nevoite să o dea în urmărire internațională și o caută cu INTERPOLUL, în vederea încarcerării.

Potrivit anchetatorilor o femeie de 82 de ani, a fost condamnată, definitiv, pentru trafic de droguri, de Tribunalul Mehedinți, și este căutată, prin INTERPOL, de autoritățile din România.

Femeia a fost condamnată în 2019, pentru un dosar instrumentat încă din 2014. În fapt, bătrâna originară din județul Prahova și domiciliată, la momentul începerii anchetei, în localitatea Topleț județul Caraș-Severin a fost trimisă în judecată după ce a folosit o metodă inedită de a introduce droguri în penitenciarul în care era încarcerat nepotul său.

Aceasta îi făcea sarmale de câte ori mergea la vizită, doar că le umplea cu canabis. În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat aproximativ 2 kilograme de canabis de la locuința femeii. Între timp, pe parcursul procesului, femeia s-a căsătorit și s-a stabilit în Campbelltown, Australia.

Pe numele Elenei Mladin, fostă Toma, înainte de căsătorie, conform site-ului Poliției Române, există „mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Posedă mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Mehedinți, fiind condamnată la 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri”.

Sursa foto: IGPR

George Burcea spune cine a învățat-o pe Andreea Bălan să-l dea pe mâna Poliției

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre