Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral a ajuns plin de sânge la spital. Înainte să-i dea o mână de ajutor, medicii l-au băgat la interogatoriu

Cabral a ajuns plin de sânge la spital. Înainte să-i dea o mână de ajutor, medicii l-au băgat la interogatoriu
Cabral a trecut printr-un moment neplăcut, după ce s-a accident singur, cu un cuțit.

Dacă la început a crezut că poate ține situația sub control, când a văzut că sângele nu se oprește, Cabral a fost obligat să meargă la spital.

Cabral a ajuns plin de sânge la spital. Înainte să-i dea o mână de ajutor, medicii l-au băgat la interogatoriu

Un moment de neatenție s-a transformat într-o situație grea pentru Cabral. Artistul a povestit că și-a cumpărat o frumusețe de cuțit și când se pregătea să-l încerce, fetița lui l-a strigat. Cu umoru-i caracteristic, prezentatorul a spus cum și-a băgat singur cuțitul în picior.

„Mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului”

„ Mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic, din ăla de survaivăr. Oțel adevărat, formă ergonomică, ascuțit laser. Perfecțiune! Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitul.

Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu’, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului. Până la capăt. Cobor privirea. Jeanșii mei gri primeau infuzie de roșu“, a scris Cabral pe blogul său.

Ce a pățit la spital

Cabral a fost ajutat cât s-a putut de frumoasa lui soție, dar rana a fost mai adâncă decât au crezut cei doi, așa că a decis să meargă urgent la spital. Medicii însă l-au luat la întrebări, ca să fie convinși că nu l-a înjunghiat consoarta.

„Deci autovătămare. Cu intenție?”

„Mă duc să vorbesc la Triaj, dau actele, semnez formularele și ajungem la întrebarea:

– Ce ați pățit?

– Ce să pățesc… m-am cuțitat singur.

– Deci autovătămare. Cu intenție?

– Ăăă… păi dacă era cu intenție alegeam și eu un loc mai spornic, să nu mai consum și benzina până aici. Nu, involuntar.

– Dumneavoastră?– Păi… da, eu… involuntar.

– Sigur nu soția, da?

Și aici m-am blocat puțin. Oare dacă spun că ea m-a cuțitat… scap de ea? Adică vine cineva și mi-o ia de pe cap și am și eu liniște să stau pe Playstation cât vreau?! Și mă duc la discotecă?! Și ies la plimbare în fiecare noapte cu motoreta??! Mă întorc către domn și-l întreb suav:

“Da’ cum s-a întâmplat? Păi…Stați, nu-mi spuneți… v-a tăiat nevasta”

– Dacă spun că m-a feliat nevasta veniți și mi-o luați de pe cap?

– Nu, zice. Doar chemăm Poliția. Apoi investigații. Și până la urmă tot la proces.

– A, păi cu proces știam deja și eu. Deci… nu, nu nevasta. Eu singur. De prost. (…) Vine doctorul. Se uită la mine. Ooo, domnu’ Cabral! Bună seara! Da’ cum s-a întâmplat? Păi…Stați, nu-mi spuneți… v-a tăiat nevasta!“, a mai povestit prezentatorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre