Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral a imortalizat momentul în care și-a ținut fiul pentru prima oară în brațe

Cabral a imortalizat momentul în care și-a ținut fiul pentru prima oară în brațe
E tată de fetițe, dar se pare că nimic nu se compară cu bucuria imensă de a avea un moștenitor. De când bebelușul a venit pe lume, Cabral s-a transformat.

A devenit tată pentru a treia oară și e mândru nevoie mare că are un băiețel. Cum se simte Cabral în noua postură.

Cabral a imortalizat momentul în care și-a ținut fiul pentru prima oară în brațe

Simpaticul prezentator de la ProTV, Cabral, a fost emoționat până la lacrimi atunci când și-a ținut în brațe băiețelul. El nu-și mai încape în piele de fericire de când are băiat și n-a ratat ocazia să fotografieze momentul în care și-a luat copilul pentru prima dată în brațe. Mai mult, acesta a mărturisit că aproape uitase cum să e să ai în casă un bebe.

„Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook, unde a postat prima fotografie cu micuțul, spre marea încântare a fanilor săi.

Fanii spun că bebe seamănă cu mămica

Cum era de așteptat, mesajele au început să curgă, iar prietenii de pe online au făcut și o remarcă la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Aceștia au spus că micuța Namiko e leită Cabral, în schimb ce bebelușul, chiar dacă nu se vede prea bine în fotografie, ar fi bucățică ruptă din Andreea Ibacka.

„Ups, cred că nu a stat suficient la cuptor, a ieșit necopt. Nici măcar rumen nu este!”, a spus unul dintre internauți. „Ce drăguț! Felicitări! Se pare că seamănă mai mult cu Andreea”, „Seamănă cu Andreea, cel puțin la ten”, au comentat alți prieteni din online.

Ce nume va purta micuțul

Cât privește numele pe care-l va purta copilul, deocamdată Cabral și Andreea nu s-au hotărât, deși au primit multe sugestii. ”Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a mărturisit prezentatorul. Indiferent ce ar vrea prezentatorul, ultimul cuvânt în alegerea numelui îl va avea tot mama.

Sursă foto: fanatik, instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre