Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral a suferit mult pentru Andreea: „Acritura” a ieșit cu el la o cafea după șase luni

Cabral a suferit mult pentru Andreea: „Acritura” a ieșit cu el la o cafea după șase luni
Sunt 14 ani de când Cabral și frumoasa lui soție, actrița Andreea Ibacka fac un cuplu imbatabil. Prezentatorul a făcut acum declarații în stiluI lui caracteristic.

Cabral și Andreea Ibacka par mai fericiți ca niciodată. Pus pe șotii, așa cum îl știm, vedeta ProTV le-a spus fanilor săi despre un moment pe care nu-l va uita.

Cabral este preferatul socrului. „Acritura” a ieșit cu el la o cafea după șase luni

I-a plăcut Andreea de când a văzut-o prima data, însă până a ieși cu ea la o cafea au trecut mai bine de șase luni. Asta pentru că… acritura nu s-a lăsat. E drept că din acel moment cei doi nu s-au mai despărțit și, iată că au trecut de atunci, 14 ani. „După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine.

Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva… ”, a spus Cabral.

„Nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă”

Interesant a fost momentul în care Cabral și-a cunoscut socrii. El spune că la început aceștia au strâmbat din nas, dar în timp, a devenit preferatul socrului, cu care o relație extraordinară. Și nici soacra nu-l displace deloc, e de părere prezentatorul. ”Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă… Dragoste. La prima vedere. Clar”, a declarat acesta, conform Viva.

Tătic de trei copii

Când a venit pe lume cel de-al treilea copil, Cabral a încercat să se ține tare, dar a fost extrem de emoționat. Mesajul său i-a tulburat pe fani: „Gata. Totul bine. E băiat şi e bine. Andreea Ibacka e bine şi ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Şi vă mulţumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-aţi aruncat către noi azi. Şi pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Şi tot leşinat şi plâns, plin de muci şi vălelei sunt…”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre