Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral este un pachet de emoții. A și plâns

Cabral este un pachet de emoții. A și plâns
Simpaticul Cabral este îndrăgit pentru firea lui veselă. Însă acum râsul nu e al lui. Azi a fost un pachet de emoții. Năștea Andreea.

Iar Andreea a născut în această după-amiază. Cabral abia așteaptă să țină în brațe bebelușul pe care l-a adus pe lume soția lui, frumoasa Andreea Ibacka.

Dimineața a dus-o la maternitate, iar el a rămas acasă cu fetița Namiko să aștepte vestea cea bună. După ce a aflat că i-a venit băiețelul pe lume, Cabral a scris pe Facebook:

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral plin de emoție.

Mii de admitratori s-au grăbit să îl laude și să-l felicite pe el și frumoasa sa familie. La rândul ei, Andreea Ibacka a primit mulțime de urări.

Să vă bucurați mereu de minunea care a venit pe lume!, le urează și redacția Rețete și Vedete.

Cabral, un pachet de emoții

Cabral și soția lui Andreea sunt din nou părinți. Au încercat și niște emoții înainte. Graviduța a ajuns la spital săptămâna trecută și încă o dată astăzi.

Din toate declarațiile de până acum, actriţa urma să îşi cunoască bebeluşul la finalul lunii septembrie. Într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit faptul că va naşte prin cezariană. ”Va fi o naștere prin cezariană. Așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri.

Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a spus Andreea Ibacka în urmă cu ceva vreme.

În 2011, Cabral s-a căsătorit cu Andreea Pătraşcu, cea care i-a mai dăruit o fetiţă, pe nume Namiko.
Acum câteva zile, Cabral, a postat o fotografie emoționantă cu el copilaș în brațele ocrotitoare ale mamei
Cabral și fetița lui Namiko, aproximativ la aceeași vârstă

Cabral, amintiri cu mămica lui

Cabral spune despre el că este … un fricos. ”Da, da, sunt ditamai ursul, am aproape 20 de ani de Kickbox și Thaibox, sar cu parașuta, mă cocoț cu motoarele în off-road, sunt pilot de curse … și MI-E FRICĂ DE LEȘIN DE STOMATOLOGI!”, a scris el pe blogul său de curând. Adevărat, are 2 metri înălțime și 124 de kilograme. Afirmația a fost făcută tot în legătură cu mămica lui. Cabral era să bată un medic dentist, iar mama lui l-a oprit autoritar.

Acum câteva zile, a postat o fotografie emoționantă cu el copilaș în brațele ocrotitoare ale mamei. În felul lui glumeț a explicat fotografia. ”Mămica mea. Și eu, varianta gremlin. În poză plângeam că făcea un vecin mici și nu mi-a dat decât 47… poftă păstrată și peste ani.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre