Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral, pe urmele lui Dani Oțil. A dat vestea cea mare de Crăciun

Cabral, pe urmele lui Dani Oțil. A dat vestea cea mare de Crăciun
De trei ori tătic, Cabral a ținut să afle toată lumea cât de mult își iubește copiii. Fanii au fost foarte fericiți.

Când a aflat că va fi tată de băiat, Cabral a numărat zilele până a venit momentul să-și strângă copilul în brațe.

Cabral, pe urmele lui Dani Oțil. A dat vestea cea mare de Crăciun

De când a venit pe lume micuțul lor, Cabral și Andreea Ibacka l-au ținut ferit de ochii curioșilor. De Crăciun însă, soții au decis că a venit momentul ca toată lumea să afle și ce nume a primit băiatul. Cei doi au ales ca moștenitorul să se numească Tiago. Același nume pe care-l poartă și copilul lui Dani Oțil.

Specialiștii spun că acest nume provine din Portugalia și este predestinat să aibă noroc în viață. Se pare că acesta este un nume de zeitate, iar cel care-l poartă vor avea înclinații către sport, va fi generos, competent, serios, dar și foarte activ, creativ și vesel.

Bradul lui Cabral încărcat cu globuri inedite

Cât privește bradul de Crăciun, familia Ibacka l-au împodobit în acest an cu globuri deosebite, din lemn, cu numele celor doi copii. „Primul nume este Inoke. Al doilea este Namiko. Al treilea… e Tiago. Mă rog, voi îl știți drept Leagăn. Sper că și voi sunteți bine pe-acolo pe unde sunteți.”, a scris Cabral Ibacka pe pagina lui de Facebook.

O familie fericită

După ce a aflat că soția lui Cabral este însărcinată cu cel de-al doilea copil, Inoke, prima fiică a prezentatorului a fost supărată, iar relația dintre ea și tatăl său s-a răcit. Se pare însă că aceasta a revenit acum la gânduri mai bune și au redevenit o familie fericită.

Un internaut a fost foarte încântat că acesta a pomenit-o și pe Inoke în comentariul său și a scris și un comentariu pe măsură. „Mă bucur că ai menționat-o pe Inoke. Chiar dacă acum e supărată, poate, tu fă mereu pași către ea. Sigur te urmărește și vede, a.î. va ști că te gândești tot timpul la ea”, a spus acesta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre