Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod unic. Ce i-a făcut fetița lui, Namiko

Cabral și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod unic. Ce i-a făcut fetița lui, Namiko
Ziua de 4 octombrie este una specială pentru Cabral, care a mai pus un trandafir în buchetul vieții. Iar cea care i-a făcut cea mai frumoasă surpriză a fost chiar fetița lui, Namiko.

Chiar dacă e micuță, Namiko i-a demonstrat lui Cabral, chiar de ziua lui de naștere, că știe să se impună. Și să demonstreze cine este șeful în casă.

Cabral și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod unic. Ce i-a făcut fetița lui, Namiko

Chiar dacă e ziua lui, tăticul Cabral lucrează de zor cu băieții la curte, pentru ca totul să fie în regulă când mămica Andreea va veni cu bebelușul acasă. Nici prin gând nu i-ar fi dat simpaticului prezentator ce-i va face micuța Namiko. Cabral a povestit episodul pe contul său de Instagram, iar toți fanii au fost extrem de încântați. Cu siguranță că Namiko va fi o domnișoară în fața căreia nici un bărbat nu va putea face ce vrea.

„Tati, hai în casă să bem bere”

„Berceni, 2021, octombrie. Curtea, care nu-i mare, plină de oameni. O echipă muncea la pavele. Altă echipă monta noile panouri de gard. Erau și doi băieți de la electrică. Mă vede din stradă și prietenul Linda, oprește și el. Deci curtea plină de bărbați, haos. Eu în mijlocul lor, agitat ca nașu’ mare la nuntă… În mijlocul haosului se deschide ușa casei.

Iese @namikoibacka , toată îmbrăcată în roz. Bluză roz, pantalonași roz, mergăreți roz, fundă în cap roz… tot roz. Băieții văd pitica roz în pragul ușii și haosul se oprește repede. Namiko, păpușă diafană roz, delicată și elegantă, ridică mânuța cât poate de sus și urlă: Tati, hai în casă să bem bere!

Mda. Au râs animalele alea de mine vreo oră, nu s-a mai muncit nimic. Namiko cea mai fericită că a provocat valurile de râs. Inutil să spun că n-a băut niciodată bere cu mine…”, a spus amuzat vedeta ProTV.

Au băut băieții din curte, în schimb, și i-a urat lui Cabral „La mulți ani!” pentru cei 44 împliniți azi.

Vine bebelușul!

În acest weekend, familia a ieșit într-un parc de distracții pentru a se bucura de ultimele zile frumoase de toamnă. Fetița lor s-a bucurat de toate aparatele de distracție din Orășelul Copiilor din sectorul 4. Cabral i-a făcut o fotografie superbei sale soții, Andreea, care e pe ultima sută de metri și va aduce pe lume bebelușul. „Ultimul weekend cu bebe în burtică a venit cu soare și voie bună în Orășel. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a notat Andreea pe contul său de Instagram, duminică seara, când a postat poza.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre