Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral și Andreea Ibacka au cerut disperați ajutor. Le-au dispărut câinii la mare

Cabral și Andreea Ibacka au cerut disperați ajutor. Le-au dispărut câinii la mare
Cabral și Andreea Ibacka formează unul din cuplurile solide din showbizul românesc. Cei doi sunt apreciați pentru relația lor armonioasă și pentru modul în care își împărtășesc viața cu fanii lor. Au împreună doi copii, iar aceștia au o soră mai mare, din prima relație a tatălui. Și mai au și niște câini masivi, rasa cane corso.

Cabral și Andreea Ibacka au trecut de la agonie la extaz în numai câteva ore. Tensiunea a fost maximă pentru cuplul de vedete, marți. Nemaiștiind ce să facă, au cerut disperați ajutor, oamenilor. Aflați în vacanță pe litoral, cu întreaga familie, inclusiv cu câinii, niște exemplare masive de cane corso, Cabral și soția sa au constatat, la prima oră a dimineții, că au pierdut animalele. Mai precis, acestea au săpat un tunel pe sub gard și au „evadat” din curtea casei închiriate de actori pentru vacanța lor și a copiilor.

Cabral și Andreea Ibacka cer ajutor

În disperare de cauză și nemaștiind cum să facă să dea de patrupede, cele două vedete au postat mesaje de ajutor pe rețelele sociale.

AJUTOR! Așa cum știți că facem de mulți ani încoace, am plecat în concediu alături de copii și căței. Suntem la mare la MAMAIA NORD – NĂVODARI, iar în cursul acestei nopți 2 dintre cățeii noștri au dispărut din curtea apartamentului în care suntem cazați. Au îndoit gardul și au săpat pe sub el. Sunt doi cane corso de culoare neagră, mascul și femelă, bătrâni (8 ani), sterilizați.

Andreea Ibacka cere ajutor să îi găsească pe doi dintre câinii ei, care au dispărut peste noapte (Facebook)

Nu sunt agresivi și răspund la numele MAKI și MAYRA. Unul dintre ei este sub tratament pentru epilepsie (ce trebuie administrat cât mai rapid)”, a transmis soția lui Cabral, Andreea Ibacka. „Din toată inima noastră vă rugăm să ne ajutați să îi aducem înapoi acasă. Dacă i-ați văzut sau găsit: 0747.280.005”, a mai notat aceasta.

Andreea Ibacka dezvăluie că de dimineață de la ora 7:45 familia a pornit în căutarea câinilor, cu mai multe mașini, „însă salvarea lor pare imposibilă fără ajutorul vostru”.

După agonie, extazul. Oamenii s-au mobilizat și le-au găsit câinii

La câteva ore după apelul lansat pe rețelele sociale, cei doi câini cane corso ai lor au fost găsiți.

„Suntem efectiv șocați de cum au reacționat oamenii, de cat de repede s-au implicat și-am reușit să dăm de amețiții noștri! Vă mulțumesc din inima mea de copil pentru tot ajutorul dat, a fost primit și i-am adus acasă pe tembeli. Mulțumim foarte tare tuturor celor care au sunat și ne-au dat indicii! Mulțumesc cu aplauze echipei WAVE Residence … oamenii au abandonat treaba și s-au pus pe căutat cu noi, au pieptănat toată Mamaia-Nord până când i-au găsit.

Câinii lui Cabral Ibacka au fost găsiți, după o mobilizare exemplară, inclusiv din partea polițiștilor și a jandarmilor (Facebook)

Mulțumim polițiștilor care și-au făcut treaba de nota 100 și s-au implicat și ei doar cum mai vezi prin filme! Și îi mulțumesc mult și omului care a făcut gardul.  Serios, am trecut prin toate fricile și panicile, vă mulțumesc mult-mult de tot tuturor celor care s-au implicat chiar și cât-de-puțin. Acum mă apuc să repar gardul. O să fie Marele Zid Chinezesc! Da, vedeți bine, Andreea Ibacka e în portbagaj cu ei…”, a notat Cabral pe Facebook.

Câinii cane corso sunt cei mai buni prieteni ai copiilor Ibacka

Maky și Mayra fac parte de ani buni din familia lui Cabral. Ei sunt cei mai buni prieteni ai copiilor, și nu de puține ori celebrul actor și prezentator de televiziune a dezvăluit imagini cu aceștia.

Pentru cabral, câinii cane corso fac parte din familie (Facebook)

Cabral are o fiică, din prima sa relație, Inoke, în vârstă de 21 de ani, stabilită în Olanda, unde a mers la facultate. Cu Andreea, are doi copii mai mici: fiica Namiko, de șase ani, respectiv fiul Tiago, care în toamna acestui an va împlini 3 ani.

Pentru Namiko, fiica mai mică a lui Cabral, câinii familiei sunt cei mai buni prieteni (Facebook)

Câinii cane corso fac parte din familia lui Cabral încă dinaintea apariției copiilor. Vedeta a distribuit imagini în care surprinde legătura apropiată dintre cei mici și animale. Într-una din fotografiile făcute publice acum câțiva ani, fiica sa cea mică se relaxează, pe iarbă, culcată între Maki și Mayra.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri