Simona Ionescu / Redactor Șef

„Cadou” înainte de Ziua Îndrăgostiților. Bianca Drăgușanu, desfigurată, arată singură fotografii cu urmele bătăilor lui Bodi

„Cadou” înainte de Ziua Îndrăgostiților. Bianca Drăgușanu, desfigurată, arată singură fotografii cu urmele bătăilor lui Bodi
Bianca Drăgușanu a făcut publice imaginile cu ea în care e bătută. „Le dau eu”, spune vedeta, revoltată de faptul că a vorbit despre aceste imagini cu doar două persoane, iar acestea nu și-au ținut gura.

După ce în ultimele ore au apărut în spațiul public mai multe imagini cu ea având fața tumefiată, Bianca Drăgușanu, desfigurată, arată singură fotografii cu urmele bătăilor lui Bodi. o face pe Instagram, din mașină. Fotografiile sunt de-a dreptul șocante și dovedesc violența de care a fost capabil agresorul.

Bianca Drăgușanu a făcut publice imaginile cu ea în care e bătută și le arată. Ea explică faptul că, într-adevăr a fost victima agresiunii în urmă cu mai mulți ani, dar mai spune ceva. Imaginile apărute în spațiul public cu ea având fața tumefiată nu sunt probe ale agresiunilor, acelea fiind făcute după ce și-a realizat anumite intervenții estetice.

Bianca Drăgușanu, desfigurată, arată singură fotografii cu urmele bătăilor lui Bodi

Bianca și-a făcut blefaroplastie, anul trecut,  (operație estetică de ridicare a pleoapelor), iar în urma acesteia, așa cum era firesc, ochii i-au fost umflați și vineți.

Bianca Drăgușanu, desfigurată, arată singură fotografii cu urmele bătăilor lui Bodi

”Poza care e în presă cu plasturii la ochi e în urma unei operații, pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie am depus și o plângere penală”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu, desfigurată, arată singură fotografii cu urmele bătăilor lui Bodi

„Ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe Instagram. „Eu, pe parcursul anilor, am greșit cu foarte multe chestii că am tăcut de multe ori. Problema mea nu este atât cu poza, pentru că eu am arătat mult mai rău decât atât la față, pentru că am fost proastă și am tăcut și am iertat. Mă rog, am arătat mult mai rău la față pe parcursul ultimilor ani din viața mea. În perioada când eram așa, a fost cel mai rău”, a mai arătat blondina.

Bianca Drăgușanu, desfigurată, arată singură fotografii cu urmele bătăilor lui Bodi

Bianca Drăgușanu declară acum că a învățat din greșeli. Și le explică fetelor care o urmăresc cum stau lucrurile în relații.

Sfaturile Biancăi Drăgușanu pentru celelalte fete

„Dacă îți dă o palmă o să îți mai dea. Dacă te-a înșelat o dată, o să te mai înșele toată viața”, spune Drăgușanca. Ea a distribuit mai multe imagini cu urmele ultimei bătăi încasate.

„Urc eu poze cu mine, nu îmi place cum eram. Dar sunt mai bine acum și mi-am promis mie că nu voi mai ajunge niciodată în postura în care să mai compromit ceva în viața mea. Nu am să mă mai întorc niciodată în iad”, a mai spus diva.

”Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii că de la căldură se schimbă.”, a mai spus vedeta pe Instagram. Ea a distribuit și un citat din discursul unui preot care spune așa: „Gelozia nu este în niciun caz dovadă de iubire”.

Sursa foto: Instagram

Cum au fost surprinși Ivanka Trump și Jared Kushner după plecarea din Washington

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre