Simona Ionescu / Redactor Șef

Camelia Potec, lovitură năprasnică. S-a întors urgent de la Jocurile Olimpice

Camelia Potec, lovitură năprasnică. S-a întors urgent de la Jocurile Olimpice
Nimic nu a mai putut să o rețină pe fosta mare campioană la înot Camelia Potec după ce a primit telefonul care-i anunța o veste devastatoare.

Tristul anunț a fost făcut de fratele Cameliei Potec. Tatăl fostei sportive, Grigore Potec, în vârstă de 67 de ani, a fost gasit fără suflare în propria locuință. Din câte se pare, bărbatul ar fi  suferit un infarct.

Copiii defunctului om de afaceri sunt deja la căpătâiul lui și se pregătesc de tot ce înseamnă plecarea creștinească din această lume. Înmormântarea lui Grigore Potec va avea loc duminică, pe data de 1 august. Familia a făcut deja anunțul.

„Cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tată și bunic, Ing. GRIGORE POTEC.

Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi (30 iulie) la Capela Catedralei Nașterii Domnului, Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu sa îl odihnească în pace și lumină!”, a scris lui Alexandru Potec, fiul.

Cine a fost Grigore Potec

Grigore Potec a fost inginer și om de afaceri, dar a făcut și politică, A fost ales consilier local municipal la Brăila, mai întâi pe listele PNL, apoi pe cele ale  PDL, în perioada 2004-2012. A candidat chiar și pentru Camera Deputaților în 2008, dar nu a fost ales.

În 2017, el a suferit un grav accident de mașină pe DN 1 B Buzău-Ploieşti. În fața autoturismului pe care îl conducea a apărut brusc un cal. Bărbatul nu a putut evita impactul. Grigore Potec a  fost grav rănit şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău, după care a fost transferat la un spital în Bucureşti. Accidentul i-a provocat lui Grigore Potec  un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic şi o fractură de humerus.

Grigore Potec era foarte mândru de performanțele sportive ale fiicei sale. Camelia, în decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri. Pe 31 octombrie 2013, Camelia Potec a devenit președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România

Știrea momentului în sportul românesc. Are legătură cu Halep și cu Țiriac 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre