Simona Ionescu / Redactor Șef

Cameron Diaz, dezvăluiri făcute lui Naomi Campbell despre viața sa. VIDEO

Cameron Diaz, dezvăluiri făcute lui Naomi Campbell despre viața sa. VIDEO
Cameron Diaz s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor după ultimul său rol într-un film, din anul 2014, dar nu a exclus o revenire.

Actrița, în vârstă de 48 de ani, a jucat ultima oară în adaptarea cinematografică a musicalului de pe Broadway „Annie” alături de Jamie Foxx și Rose Byrne. De atunci, accentul principal al lui Diaz a fost pus pe căsnicia cu Benji Madden și pe maternitate. În anul 2019 a devenit mămică. A numit-o pe fetiță Raddix, pe care a descris-o drept „cel mai fericit moment din viața mea”.

Nu spune niciodată, niciodată

Deschizându-se într-un interviu recent cu Naomi Campbell, actrița din Charlie’s Angels a spus „nu spune niciodată, niciodată”, legat de revenirea la actorie.

„Mă voi întoarce și oamenii vor spune: Există o nouă actriță mai veche pe scenă! Nu ar trebui să spui niciodată”, a glumit Diaz în serialul No Filter al lui Campbell pe YouTube.

Vorbind despre rolul ei în „The Mask”, Diaz a dezvăluit că aproape nu a primit rolul la momentul respectiv. Actrița a fost model timp de cinci ani și nu a avut niciodată o slujbă de actorie până la rolul său alături de Jim Carrey.

„Au stat de vorbă cu Anna Nicole Smith și, știi, studioul și-a dorit cu adevărat pentru că nu am făcut niciodată nimic. Cred că poate cu cinci sau zece zile înainte de filmare mi-au spus da ”, a spus ea .

Diaz a dezvăluit că, după ce a primit rolul, a început imediat să ia lecții de actorie: „A fost cu adevărat uimitor că au investit atât de mult timp în mine. Nu știam la momentul respectiv ce fel de șansă aveam. A fost destul de…sălbatic”.

Soția Prințului Charles o sfătuia pe Kate cum să-l „agațe” pe Prințul William. Dezvăluiri dintr-o nouă carte

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre