Simona Ionescu / Redactor Șef

Camilla, prima aniversare ca regină. Britanicii, șocați de mesajul transmis de Kate și William: „Asta e răutate pură!”

Camilla, prima aniversare ca regină. Britanicii, șocați de mesajul transmis de Kate și William: „Asta e răutate pură!”
17 iulie este pentru Regina Camilla o zi cu totul și cu totul specială. Își serbează cei 76 de ani, iar Prințul și Prințesa de Wales se numără printre cei care i-au urat Reginei la mulți ani.

Fanii regali au accesat rețelele de socializare pentru a-i trimite Camillei mesaje de felicitare.

Contul oficial al Familiei Regale a postat un omagiu pentru Camilla atât pe Instagram, cât și pe Twitter, împărtășind fotografii zâmbitoare ale soției regelui Charles pentru a marca această ocazie specială. Kate și William și-au trimis, de asemenea, urările prin intermediul unui Instagram Story dedicat reginei. Britanicii s-au minunat când au văzut poza aleasă pentru a marca evenimentul. „Nu e o poză reușită, ba din contră. Cred că asta e răutate pură!”, a scris un fan. Nu e singurul care a considerat că poza este „una dintre cele mai nefericite alegeri”.

 

Curg mesajele de felicitare pentru Camilla

„Astăzi este ziua în care trebuie să vizitați Camera de lectură a reginei”

La rândul său, prezentatorul de televiziune Gyles Brandreth care o cunoaște pe Camilla din adolescență, i-a îndreptat pe fani către Royal Reading Room.  „Este ziua de naștere a reginei Camilla. Dacă nu știți deja despre ea, astăzi este ziua în care trebuie să vizitați Camera de lectură a reginei, unde Majestatea Sa sărbătorește tot ceea ce are legătură cu cărțile și bucuria (și valoarea) cititului”, a spus Gyles.

Salve de tunuri în cinstea reginei Camilla

Salve de tunuri în onoarea reginei Camilla

Alte mesaje au venit de la Ritz, British Asian Trust, Smooth Radio și chiar de la Forțele de Apărare ale Noii Zeelande, care au marcat ziua Majestății Sale cu un salut de 21 de salve de tunuri din Point Jerningham, Wellington. HMNBDevonport a anunțat, de asemenea, propria salvă de 21 de salve de tunuri în jurul prânzului. Iar în Londra, Green Park va sărbători cu o spectaculoasă salutare cu 41 de tunuri de către trupa regală de artilerie a regelui, la prânz.

„Vă rugăm să evitați zona la această oră dacă plimbați un câine, deoarece focurile de armă sunt foarte puternice și pot fi surprinzătoare”, a scris pe Twitter contul The Royal Parks.

Fanii regali sunt alături de Camilla

Fanii și-au exprimat admirația pentru regină

La rândul său, sute de fani regali și-au exprimat prin comentarii adorația pentru Camilla. „La mulți ani reginei Camilla”, „Cea mai fericită dintre zilele de naștere pentru frumoasa noastră regină Camilla”, „Îi doresc toată fericirea din lume și sper să aibă o zi absolut uimitoare”, „La mulți ani la 76 de ani reginei Camilla. Sper să aibă o zi absolut uimitoare”, „Îi urez Majestății Sale Regina o zi de naștere foarte fericită astăzi”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de soția regelui Charles.

Fetița care i-a oferit flori anul trecut

Cum a sărbătorit anul trecut

Anul trecut, Camilla, pe atunci ducesă de Cornwall, și-a sărbătorit ziua de naștere cu o mică cină de familie organizată de Charles. Fiica sa Laura Lopes și fiul său Tom Parker Bowles erau așteptați să participe, împreună cu sora sa mai mică Annabel Elliot.

Regina a purtat o rochie cu model negru în portul St Ives, Cornwall, pentru a se întâlni cu membrii comunității și a vizita Muzeul și Grădina de sculptură Barbara Hepworth. În acel loc a sosit și un copil, care a purtat o ținută asemănătoare, care i-a dat Camillei un buchet de flori.

Nu s-a aflat încă dacă Harry și Meghan i-au urat ceva reginei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre