Simona Ionescu / Redactor Șef

Candidatul USR la primăria sectorului 5 a fost playboy la „Vara ispitelor”. S-a iubit cu o vedetă Pro Tv

Candidatul USR la primăria sectorului 5 a fost playboy la „Vara ispitelor”. S-a iubit cu o vedetă Pro Tv
Situații tensionate între candidații la Primăria sectorului 5 din București. Cristian Popescu Piedone a fost atacat mereu de reziștii din USR că a fost ospătar, însă trecutul multor candidați are perioade în care aceștia nu au fost ce sunt azi. O confruntare între fiul lui Piedone, candidat la Primăria Sectorului 5 din partea PUSL și Alexandru Dimitriu, membru USR și candidatul alianței Partidul Forța Dreptei pentru acest sector au dus și la cunoașterea biografiei lui Dimitriu.

Discuții între avocatul Alexandru Dimitriu, candidatul Dreptei Unite și primarul Cristian Popescu Piedone, după ce l-a jignit pe fiul său, Vlad Popescu Piedone.

În plină campanie electorală, în piață, de față cu mulți alegători, Vlad Piedone și avocatul Alexandru Dimitriu s-au luat la discuții. Piedone Senior nu suportă ca cineva să-i atace fiul, așa că a luat atitudine. Drept urmare, a continuat discuția în contradictoriu cu acesta, la primăria sectorului 5. Pentru că i-a jignit băiatul, Piedone i-a dat o replică tăioasă avocatului, consilier local de ceva vreme: „Păcat că te strâng ciorapii”.

Cine e avocatul Alexandru Dimitriu

Despre avocatul Alexandru Dimitriu se cunoaște faptul că a ajuns cunoscut românilor având în spate o experiență destul de lungă privind competițiile televizate cu tineri playboy sau manechini. În anul 2001, acesta se afla într-o relație cu iubire cu Cosmina Păsărin și împreună cu aceasta a participat la emisiunea de divertisment de la ProTV, „Vara ispitelor”. Din nefericire pentru el, a plecat acasă singur, pentru că iubita Cosmina Păsărin l-a lăsat pentru Bogdan Vlădău.

Apoi, Cosmina a ajuns vedetă la Pro Tv și Pro FM, iar Bogdan Vlădău s-a remarcat ca un manechin apreciat. Relația lor nu s-a finalizat însă printr-o căsătorie.

Secretar de stat în Ministerul Justiției

Avocat Alexandru Dimitriu, alături de Cosmina Păsărin

Atât Cosmina Păsărin cât și Alexandru Dimitriu și-au văzut de viață. El a absolvit o facultate de drept particulară, a devenit avocat, apoi și-a luat doctoratul „summa cum laudae”, în 2015. Ulterior a fost Secretar de Stat în Ministerul Justiției, la sugestia fostului ministru al USR, Stelian Ion. În anul 2020, Alexandru Dimitriu a fost ales consilier local la sectorul 5 din partea Alianței USR-PLUS.

Alexandru Dimitriu, un nume controversat

Potrivit ziarulatak.ro, contracandidatul lui Vlad Popescu Piedone, avocatul Alexandru Dimitriu apare într-un dosar alături de soția sa și compania Romfelt Real Estate. Firma este debitor, iar familia Dimitriu creditor. Cine este Romfelt Real Estate? O companie unde a fost acționat și broker-ul fugar Cristian Sima, care a fost implicat în cel mai mare scandal al burselor din România.

De asemenea, presa economică a consemnat că Alexandru Paul Dimitriu era reprezentantul Certinvest și mandatarul lui Ioan Micula, unul dintre celebrii frați de la Oradea, producători de sucuri. Așadar, și financiar și politic, candidatul alianței USR+PMP+FD stă bine, are susținere.

Cristian Popescu Piedone iese la atac după ce PSD și PNL l-au retras pe medicul Cîrstoiu

Nicușor Dan, luat la ochi de primarul Piedone

Cu puțin timp în urmă, Cristian Popescu Piedone a postat un mesaj pe contul de socializare în care face referire la faptul că Nicușor Dan e susținut de Iohannis. Acesta susține că e motivul pentru care s-a produs această tevatură cu candidații.

„V-ați jucat de-a Copiii Căpitanului Grant, până v-ați pierdut busola și ați început să jinduiți după vestonul lui Jules Verne!

Ați luat-o razna, hulpavi și aroganți și nerecunoscători față de cei care, acum patru ani, v-au gătit bucate, v-au îmbrăcat în oameni și v-au așezat la masă! Turbați după caftan, v-ați pierdut înfățișarea de oameni! Ați uitat de oamenii nedreptățiți și mințiți de Nicușor Dan și ați amanetat Bucureștiul pentru interesele voastre meschine!”

„Și înțeleg, acum, de ce ați amanetat încă 4 ani Bucureștiul”

„Nicio problemă: în 34 de ani au fost destui călăreți pe cai imaginari și cam toți s-au pierdut în ura poporului! Tocmai văd o fotografie cu Nicușor Dan ieșind pe poarta palatului la fel de somnoros ca el! Și înțeleg, acum, de ce ați amanetat încă 4 ani Bucureștiul! Păcat că ignorați oamenii buni! Dar… voi avea grijă de București și de toți cetățenii pe care VOI îi batjocoriți fără milă! Primarul Piedone”, a fost mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre