Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Madonnei și al regizorului Guy Ritchie, debut într-o carieră pe care a ținut-o secretă până acum

Fiul Madonnei și al regizorului Guy Ritchie, debut într-o carieră pe care a ținut-o secretă până acum
Madonna, apariție senzațională alături de copii. Unul din ei și-a făcut debutul. Rocco Ritchie, fiul celebrului star pop Madonna, a găzduit un eveniment în Miami, seara trecută. Momentul a fost ales atent, în timp ce mama sa se afla în oraș pentru turneul ei, astfel încât a putut participa.

Madonna a avut o apariție senzațională alături de copiii ei la debutul expozițional american al lui Rocco, fiul ei împreună cu producătorul de cinema Guy Ritchie. Tânărul este artist plastic care acumulează succes și încearcă să își contureze un loc în acest domeniu fără sprijin din partea superstarului care e mama sa, ori din partea tatălui său faimos.

Născut în Los Angeles în 2000, Ritchie a studiat la Central Saint Martins și la Royal Drawing School din Londra. El obișnuia să creeze și să vândă artă sub pseudonimul Rhed, dar adevărata lui identitate a fost devoalată în 2021, după ce cofondatorul Too Faced Cosmetics, Jerrod Blandino, a postat despre achiziționarea unui tablou de la Ritchie, pe Instagram.

Rocco Ritchie a vrut să își dovedească talentul prin forțe proprii și a expus și vândut, mulți ani, sub apelativul RHED (Instagram)

Ritchie, care și-a expuss lucrările la Palazzo Reale din Milano și Londra, vinde foarte bine. Precedentele sale expoziții au fost vândute integral. Lucrările de la Pack a Punch sunt, de asemenea, scoase la vânzare pentru 25.000 de dolari bucata. În seara vernisajului cinci au și fost vândute.

Rocco Ritchie și-a făcut debutul american

Din punct de vedere artistic, Rocco Ritchie, acum în vârstă de 23 de ani, este puternic inspirat de pictori britanici precum Lucian Freud, Paula Rego și Francis Bacon, cu un strop de Pablo Picasso. Aceste influențe sunt evidente în spectacolul oferit cu lucrările puse pe simeze la Design District, cu corpurile sale răsucite, umbrele întunecate dramatice, musculatura zimțată și fețele lovite. Cu toate acestea, un privitor se poate întreba dacă proporțiile corpului ușor deplasate în unele dintre desene (cum ar fi un picior prea mic sau brațe prea scurte) sunt alegeri stilistice sau nu, arată Miami Herald.

Rocco Ritchie a vernisat prima sa expoziție în SUA, la Miami (Instagram)

Expoziția lui Ritchie, intitulată Pack a Punch, a debutat în Statele Unite, prezentând 20 de portrete ale unor luptători Muay Thai, inspirate de o călătorie recentă a artistului în Thailanda. În cadrul evenimentului, au fost prezenți numeroși invitați, printre care Gloria, Emilio și Emily Estefan, precum și alte personalități cunoscute.

În vârstă de 23 de ani, fiul Madonnei și-a exprimat emoțiile în legătură cu debutul său american și a subliniat recunoștința față de posibilitatea de a-și expune creațiile. Rocco Ritchie, cunoscut ca artist în Londra, acolo unde locuiește, și-a făcut debutul în Statele Unite cu Pack a Punch în Design District din Miami: „Cred că Miami este în sine o mișcare artistică, se întâmplă multe. Am fost destul de norocos să găsesc un spațiu, așa că am profitat de ocazie, a punctat tânărul”.

Madonna, apariție senzațională alături de copiii, la expoziția fiului

Madonna a venit la eveniment la aproximativ 30 de minute după ce a început vernisajul. Vedeta a coborât dintr-o mașină neagră purtând un costum verde smarald strălucitor, o pălărie albă de cowboy și un zâmbet larg în timp ce își saluta fiul. Ritchie și-a luat mama în brațe foarte fericit. Regina muzicii pop a fost însoțită de un anturaj de gărzi de corp vigilente ca nimeni din particoipanți să nu îi facă fotografii vedetei.

Madonna a ajuns la vernisaj și a declarat că e foarte mândră de fiul ei talentat (Instagram)

Când un bărbat destul de îndrăzneț i-a cerut Madonnei o fotografie, ea s-a întors spre el și i-a spus, în glumă (sau nu): „Pentru un milion de dolari”,  mai arată sursa citată.

„Sunt atât de fericită să am noaptea liberă pentru a mă bucura de cea mai recentă colecție de picturi a fiului meu Rocco, numită Pack A Punch, inspirată de luptătorii Muay Thai. Stât de mândră!”, a notat Madonna în postarea sa de pe Instagram, unde a distribuit un carusel de imagini alături de Rocco și de ceilalți copii ai ei care au însoțit-o la eveniment.

Regina muzicii pop și mamă de șase copii

David Banda, Mercy James și gemenele Estere și Stella au însopțit-o pe mama lor vedetă la expoziția fratelui lor de care sunt, și ei, tare mândri.

Madonna a participat la vernisajul din Miami al fiului ei Rocco Ritchie, alături de ceilalți copii ai ei, adoptați (Instagram)

Madonna are șase copii. Vedeta e mamă pentru Lourdes, 26 de ani, Rocco, 23, David Banda, 17, Mercy James, 17, și gemenele Estere și Stella Ciccone, de 10. Tatăl lui Lourdes este Carlos Leon, un antrenor personal de fitness transformat în actor de Madonna. Acesta trăiește în New York. Tatăl lui Rocco este regizorul britanic Guy Ritchie, cu care Madonna a fost căsătorită din 2000 până în 2008. Ceilalți copii au fost adoptați din Africa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre