Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântă despre violul prin care a trecut în copilărie

Cântă despre violul prin care a trecut în copilărie
Cântăreața de muzică country Lindsay Ell a fost abuzată sexual. Ea povestește drama prin care a trecut în noul ei cântec. Își dezvăluie astfel secretele, după aproape 20 de ani.

Artista, în vârstă de 31 de ani, s-a confesat revistei People despre cele două violuri prin care a trecut. În adolescență, la vârsta de 13 ani, Lindsay a fost agresată de către un bărbat, la biserica pe care aceasta o frecventa.

Artista nu a putut discuta despre drama trăită nici cu părinții, povestindu-le totul  după mulți ani de la groaznica întâmplare: “Ei nu aveau nici o idee despre ce s-a întâmplat, au fost absolut terifiați. Sunt foarte recunoscătoare față de amândoi pentru că m-au ajutat să nu intru în nici o relație toxică”.

După primul viol, Lindsay Ell făcea terapie, dar la 21 de ani a suferit un al doilea atac “mult mai violent”, ce i-a cauzat începerea depresiei și anxietății.

Terapia psihologică nu a fost îndeajuns pentru încercările grele prin care a trecut, așa că Lindsay a decis să își exprime trăirile și să se descarce emoțional prin arta sa. Aceasta a scris despre trecutul ei în cântecul emoțional “Make you”, din noul ei album “Heart theory”.

„În cântec este vorba despre prima dată. Este doar un lucru dificil despre care să vorbesc, ceva ce încă procesez în fiecare zi.”, admite cântăreața.

„Treisprezece, privind în oglindă/ Încă pari așa inocentă/ Dar totul a dispărut ieri/ La optsprezece ani, vezi lucrurile puțin mai clar/ Ceva ce ți-a fost luat/ Înainte să îl dăruiești”, „Te simți murdară, te simți vinovată/ Pentru ceea ce ai pățit/ Va fi o gaură în pieptul tău/ Pentru ceea ce nu poți schimba”, sunt versurile artistei, în care descrie abuzul sexual suferit la 13 ani.

Un sfert din mamele minore din UE sunt românce

Lindsay Ell a vizitat centrul „Youth for Tomorrow”, o organizație care se ocupă cu ajutorul tinerelor victime ale abuzurilor sexuale și care a ajutat-o în vindecarea traumei sale. „M-am simțit așa singură mult timp, ca și cum asta mi s-a întâmplat doar mie. Dar nu este adevărat. Dacă aș fi știut asta când aveam 13 ani, aș fi avut un sentiment de ușurare”, destăinuie cântăreața de muzică country.

“Durerea este ceva ce ne poate controla dacă nu o stăpânești, dar în minutul în care pui glas în povestea ta, rușinea nu are nici o putere”.

Cum se ține dieta cu clorofilă. Purifică sângele și vă scapă de kilograme

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre