Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața Bonnie Tyler a învățat să înoate la vârsta de 69 de ani după ce aproape s-a înecat

Cântăreața Bonnie Tyler a învățat să înoate la vârsta de 69 de ani după ce aproape s-a înecat
Bonnie Tyler este cunoscută pentru vocea ei uimitoare. Lansarea albumului The World Starts Tonight, din 1977, a propulsat-o în lumina reflectoarelor. Apoi, artista a devenit rapid îndrăgită și apreciată de publicul din lumea întreagă.

Cântăreața Bonnie Tyler a învățat să înoate la vârsta de 69 de ani după ce aproape s-a înecat. Vedeta spune că soțul Robert Sullivan a salvat-o de la înec în urmă cu mai bine de un deceniu.

Cum s-a confruntat Bonnie Tyler cu frica sa de apă

Bonnie Tyler mărturisește că a durat ceva timp să se confrunte în cele din urmă cu frica ei de apă. Vedeta a spus: „Tocmai am învățat să înot în piscina noastră. La o vârstă măreață”.

Amintindu-și experiența sa tragică, Bonnie a spus că a rămas marcată.

„Robert venea în portul de agrement cu nepoții mei pe un jet ski și m-am dus în spatele bărcii pentru a-i ajuta. Era foarte umed pe jos și am alunecat. Robert m-a scos afară. Copiii erau îngroziți. A doua zi Robert m-a aruncat în piscină, încercând să mă învețe să înot. Într-un final, am învățat, dar încă sunt speriată să intru în apa adâncă”.

Întrebată de ce nu a învățat să înoate în copilărie, ca majoritatea oamenilor, Bonnie Tyler a spus că era terifiată de apă.

„Mama mea m-a dus la lecții de înot, dar am avut o frică groaznică de apă. Când aveam vreo zece ani, am căzut de pe o saltea în piscină și țipam, iar vărul meu m-a salvat trăgându-mă de păr.Când eram în piscină, eram extrem de panicată. Așa că am învățat să înot foarte târziu”, a mărturisit Bonnie Tyler.

Boala lui Bonnie Tyler

În 1977, artista a fost diagnosticată cu o boală a corzilor vocale ce necesita o intervenție chirurgicală. Medicii i-au interzis să mai vorbească timp de o lună, însă ea nu a rezistat și a ignorat recomandările. 

Din cauza aceasta, vocea clară a lui Bonnie a primit un ton gâjâit. Era disperată: acest defect ar fi putut să-i distrugă cariera. Însă succesul cântecului „It’s a Heartache” a demonstrat contrariul. Visul lui Gaynor devenea realitate după lansarea acestui single: în final era recunoscută.

Exclusiv. Cât costă poeziile lui George Burcea. Andreea Bălan a păstrat secretul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre