Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața trangender Naomi este în comă. A fost abandonată într-o groapă

Cântăreața trangender Naomi este în comă. A fost abandonată într-o groapă
Naomi, cântăreața transgender pe numele real Florin Moldovan se luptă între viață și moarte. Se află în comă într-un spital din Germania.

După ce a încercat să-și facă un drum în muzică și a spus ce orientare sexuală are, cântăreața transgender Naomi a plecat din țară. Acum este în comă și se luptă să trăiască.

Naomi a suferit un AVC și se află pe patul spitalului, în comă. Cu ceva timp în urmă au existat zvonuri că ar fi murit, de aceea o persoană apropiată a spus care este adevărul. Antonela a explicat, printr-un mesaj că Naomi este într-o stare foarte gravă, dar a fost deconectată de la aparate și poate respira singură.

„Deja ați înmormântat-o voi, toată viața ei ați dat cu ea de pământ”

„Nu a murit Naomi! Este încă în comă dar astăzi a început să respire cu plămânii ei, a fost deconectată de la aparatele care o ajutau să respire, respiră cu plămânii ei, da, este tot în comă se luptă între viață și moarte în urma unui AVC. Eu sunt în continuă legătură cu spitalul și cu persoana care merge la ea zilnic!”, a scris Antonela, pe contul său de Facebook.

Abandonată într-o groapă

Naomi a avut o viață grea de când a venit pe acest pământ. A văzut lumina zilei pe 25 aprilie 1977, la Sighișoara și a crescut într-un orfelinat din Luduș până la vârsta de 15 ani, unde a absolvit și studiile secundare. Din nefericire, nu a fost un copil dorit, pentru că la doar trei zile după naștere, a fost abandonatp într-o groapă.

Îndrăgostită de muzică de la o vârstă fragedă, s-a mutat de la Luduș la Târgu Mureș. În 1992, Naomy s-a mutat la București și a urmat cursurile Școlii Populare de Artă. În 1997, a fost distribuit în pelicula „Gadjo Dilo”, și a jucat alături de Adrian Minune și regretata Rona Hartner.

Îndrăgostită de Laurențiu Duță

Cu ceva timp în urmă, Naomi a mărturisit că timp de zece ani l-a iubit în tăcere pe Laurențiu Duță de la trupa 3Sud-Est.

„Cred că știe, pentru că, timp de 5 ani, în fiecare vară, mă duceam la Năvodari, orașul lui natal, și îl așteptam în fața blocului. L-am iubit doar așa, de la distanță, în tăcere. Mi-a fost rușine să îi spun vreodată. Părinții lui mă cunoșteau, mâncam la el în casă, știau că sunt de la o casă de copii. (…) Nu puteam să-mi permit nimic, pentru că Laurențiu a iubit dintotdeauna femeile”, a spus Naomi pentru Playtech.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre