Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreț faimos hackerit de fosta soție? Ce zice artistul de la Talisman

Cântăreț faimos hackerit de fosta soție? Ce zice artistul de la Talisman
Un cântăreț faimos hackerit de propria soție? Alin Oprea, ex Talisman, trece printr-o situație delicată zilele acestea. Se pare că el și iubita sa, Medana, sunt ținta unui atac cibernetic. Cele afectate au fost pagina de Facebook Talisman, dar și contul iubitei sale.

Un cântăreț faimos hackerit de fosta soție?

Alin Oprea, ex Talisman, trece printr-o situație delicată zilele acestea. Se pare că el și iubita sa, Medana, sunt ținta unui atac cibernetic. Cele afectate au fost pagina de Facebook Talisman, dar și contul iubitei sale.

Artistul a făcut deja plângere la poliție și DIICOT, în speranța că lucrurile se vor rezolva cât mai repede. ”Scopul este aflarea de informații confidențiale ce ar putea fi folosite cu rea intenție și răzbunare. Care văd că nu se mai oprește și nu are limite. Nu fac acuzații în mod direct, am făcut plângere la DIICOT, care, împreună cu cei de la Facebook sunt convins că vor da de urma autorului și a celui din spatele acestui atac informatic”, a declarat Alin Oprea la Antena Stars. 

Cântăreț faimos hackerit de fosta soție?

Cântăreț faimos hackerit de fosta soție
Alin Oprea și Larisa, fosta soție

Artistul a mai spus că este extrem de dezamăgit și se pare că o suspectează pe Larisa, fosta sa soție. ”Sunt profund dezamăgit să constat că pagina oficială a formației Talisman a fost spartă de hackeri, angați, evident, de cineva care avea un interes, în acest sens. Având în vedere că și contul de Facebook al Medanei a fost atacat de două ori în mod similar, în aceeași perioadă, suspiciunile nu pot duce decât într-un singur punct pe care ni-l putem imagina cu toții”,a spus artistul. 

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Iniţial, cei doi soţi au spus că vor divorţa amiabil, la notar, însă, între timp, situația dintre ei a degenerat. Cântăreţul şi-a acuzat soţia de infidelitate, iar aceasta a schimbat cheile casei. Acesta nu a mai putut intra în propria locuinţă pentru a-şi lua lucrurile personale. Potrivit presei, divorţul lor se va disputa în instanță. Prima înfăţişare a procesului va avea loc pe 15 februarie anul acesta. Alin Oprea și-a refăcut viața cu Medana, iubita sa actuală cu care încearcă să trăiască liniștit. 

“Copiii” lui Velea s-au pus pe scandal. Zanni de la Survivor și Lino Golden, acuze grave

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre