Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântărețul Valentin Sanfira și Codruța Filip au decis data nunții. E incredibil cum vor arăta mărturiile

Cântărețul Valentin Sanfira și Codruța Filip au decis data nunții. E incredibil cum vor arăta mărturiile
Valentin Sanfira și frumoasa lui soție, Codruța Filip, sunt în pregătiri pentru momentul cel mare. Numără zilele până când vor avea cununiile pe cap.

S-au căsătorit la primărie acum doi ani și așteaptă cu nerăbdare să devină mire și mireasă. Valentin Sanfira dă ultimele detalii.

Cântărețul Valentin Sanfira și Codruța Filip au decis data nunții. E incredibil cum vor arăta mărturiile

Cei doi frumoși artiști au plănuit, în sfârșit, nunta care din cauza pandemiei de coronavirus s-a lăsat așteptată. Cei doi îndrăgostiți au anunțat că cel mai frumos moment din viața lor va avea loc pe 15 octombrie pe Lacul Snagov. Și pentru că și-au propus ca evenimentul să fie ceva cu totul și cu totul deosebit, Codruța a ales și mărturii speciale pentru doamne.

E vorba de niște balerini pe care doamnele îi vor încălța atunci când pantofii cu toc le vor face probleme. Astfel, vor putea să danseze în voie, fără grija că durerea de picioare le-ar strica cheful. Și pentru că sunt persoane care respectă tradiția și așa vor face mereu, se va păstra obiceiul învelitului miresei dar și al bărbieritului mirelui.

„Sunt pe numere pentru fiecare fată în parte”

‘’Mărturiile astea au fost făcute cu un scop. Toate fetele vor primi balerini foarte drăguți, aurii, frumoși, eleganți pe post de mărturii care să îi încalțe. Sunt pe numere pentru fiecare fată în parte.

Merg la nunți și văd fetele cum obosesc după o oră, două și e păcat să nu mai danseze. Vor fi câteva obiceiuri, dar cele mai renumite precum bărbieritul mirelui, învelitul miresei. Petrecerea va fi pe lacul Snagov’’, a declarat Codruța Filip la Xtra Night Show.

Cei doi s-au cunoscut în emisiunea lui Teo Trandafir

Valentin își amintește cu plăcere că și-a cunoscut viitoarea soție pe platourile de filmare ale emisiunii lui Teo Trandafir și a fost dragoste la prima vedere. “Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă. Nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe.

Nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: «Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!». Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: «Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?»”, a spus artistul cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre